suchy2453 Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Nick: [ KMP ] | Suchy Wiek: 20 Steam_ID: Brak, ale chyba, to nie problem? Staż w CS: 8 lat. Datę rejestracji na forum: 25/06/2013 Od kiedy u Nas grasz : Nie pamietam ale gram juz bardzo dlugo codziennie ( ile wejdzie ) Powód ubiegania się o Admina: Chce czym sie zajac nie tylko graniem i zabijaniem lub pomaganiem w banowaniu citerow bo wiem ze graczy napewno wkurza ktos kto jest odpalony bo sam jestem graczem Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: jak wiek wskazuje nie jestem dzieckiem nie placze jak ktos mnie zabije bo dednac to nie jest koniec swiata jak ktos mysli yyy. gralem z rok jako admin na jednym z juz offline serverow staram sie byc sprawiedliwy i troche mam pojecie o cs i ogrze i ESL Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : Jestem wstanie pomagac utrzymywac server zaleznosci od ceny ale napewno gdzies 1zl do 15 zl jestem wstanie przeznaczyc no ale zawsze moze mi cos bardzo pilnego wypasc jak np wizyta u dentysty jezeli jakis admin jest mna zainteresowany zapraszam na pw moge podac skype skype do uslyszenia i pozdrawiam kazdego .
suchy2453 Posted July 16, 2013 Author Report Posted July 16, 2013 Nie. Cwaniakujesz, nie znasz się. Nie cwaniakuje.. ;P
Recommended Posts