mistrz96 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 proszę o odbanowanie mnie bo gralem na jednym servie i zapisal mi sie bind z jego reklama [ja o tym niewiedzialem] i kiedy weszlem na server thegames to wcislem przycisk na ktorym zapisal sie bind z reklama i zostalem zbanowany paramentalnie. proszę o odbanowanie bo niechcialem reklamowac serva ps: moze ktos wie jak sie usowa takie bindy?bo niemoge swobodnie grac ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 co do usunięcia tego skryptu musisz czyścić configa potem ustawiasz tylko do odczytu a napewno nie przypadkowo nacisnąłeś klawisz z reklamą ponieważ dwa razy dostałeś bana za reklamę i jak wyłapałę pierwszego to na koniec dwa razy zareklamowałeś inny serw także nie wkurwiaj ludzi i najpierw przemyśl to co piszesz P.S. Za ewentualne błędy sory ale jestem po kilku piwach(nie broń się tym bo nawet po kilkunastu piwach potrafię "trzeźwo" i racjonalnie myśleć) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Przedstawię sytuacje w punktach bo byłem jej świadkiem: 1. reklama 2. ban - perm 3. ta sama reklama dwukrotnie (przed wyjściem) 4. po jakimś czasie "mistrz" wchodzi z powrotem na serwa 5. ban - perm ale pomimo wszystko jeżeli gracz "mistrz" wyrazi skruchę byłbym za ub Edited July 3, 2010 by macias Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Może gościu faktycznie ma problem z tym bindem. Mnie przekonał jestem za ub. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrz96 Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 prsoze odbanujce mnie a z tym przypadkowym wciskaniem to chcialem na koniec upewnic sie ktory przycisk sie zbindowal zeby go usunąc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 najgorsze jest to, że zmieniłeś ip i wróciłeś na serwer. Powinieneś wpierw napisać prośbę o ub i poczekać na decyzje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrz96 Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 :(:( to co bedzie unban?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 mnie nie przekonał jestem przeciw ub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrz96 Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 to co będzie bo już nie wiem czy mam coś jeszcze pisac czy dać sobie spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Napisz jak sie z tym czujesz ze reklamowales inny serwer. Czy czujesz smutek, żal? Czy może zostales nieslusznie potraktowany, nie zrozumiany? Wyraź skuruchę! A my zobaczymy co da sie zrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrz96 Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 jest mi bardzo źle z tym ze nie moge sobie pograć na tym serverze bo bardzo fajne i przyjemnie sie na na nim gra to pewnie dlatego że są mili gracze nie grający z chakami , nigdy bym nie zareklamowal innego severa na waszym!!!!bo nie chciałbym być zbanowany na zawsze:( ale o tym bindzie nie wiedziałem kompletnie mnie zaskoczył pierwszy raz się z tym spotkałem. A zostałem dobrze potraktowany bo za reklamę daje się bana a admin nie miał żadnych powodów żeby mi tego bana nie dać! jest mi bardzo żal ze nie odkryłem tego wcześniej,nie było by wtedy tego incydentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Jeżeli moje zdanie cos znaczy to byłbym za ub Wiadomo ze przez niektore serwey ustawiaja sie bindy ;] A wedlug mnie to byl przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Drogi OZzZz'u Jak każdy admin pewnie wie, że gracz nie napisałby czegoś takiego reklamując inny server, nie wiem czy wszyscy doświadczyli bindowanie klawiszy przez inne servery. Jakkolwiek inaczej gracz wykonał prośbę TheGeys | Taczka więc jak najbardziej byłbym za unbanem nie licząc faktu, że to nie było nic poważnego ze strony zwykłej reklamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) 1. Rachunek sumienia. -byl 2. Żal za grzechy. - byl 3. Mocne postanowienie poprawy. - byl (czysciles cfg?) 4. Szczera spowiedź. - byla 5. Zadośćuczynienie Panu Bogu i bliżniemu. - "Za pokutę reklamuj nasz server gdziekolwiek mozesz/ masz ochotę" (Być może)Twoje grzechy beda ci odpuszczone ( odbanowane) Idz i nie grzesz wiecej x. DotknjMojegoTylka nick podaj. Edited July 6, 2010 by paczek A jaki wgl on ma nick ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrz96 Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 (edited) dziękuje za unban nick- mistrz a jeszcze mam taką prosbe wutlumaczy mi kots jak wyszyścic !cofing !! Edited July 8, 2010 by hulkster a edytowac nie umiesz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Na końcu dopisujesz unbindall w configu. Hehehe... A tak na serio, jeśli chcesz się pozbyć reklamy i w ten sposób przeczyścić klawisze z reklam to musisz wejść w plik config.cfg który się znajduje w folderze z CS'em a dokładniej CS/Cstrike/config.cfg To tak dla przykładu bo nie wiem czy masz Steama czy Non Steama i poszukać reklam jakiś linków adresów serverów i po prostu usunąć je stamtąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts