Jump to content
TheGames.PL More than games

HAHAHAHAH Parodia !!!!

Recommended Posts

Widze ze teraz banujemy za to ze sie umie scanowac ma sie steam od 6 lat i gra z adminami ktory maja chyba < po 10 lat > bo czita nie umia odroznic od gracza na wyzszym poziomie od nich dostalem Bana bo kazdy mowi ze juz go mialem a gram na tym servie dokladnie 2 dni LOL i chyba mnie mylicie z jakims NS na podobnym nicku bo Blancik mowil ze taki gral na tym servie !!! Prosze o odbanowanie :

Nick : MAJKELooooo

SteamID : STEAM_0:1:4019679

w dniu i godzinie : 16.07.2010 o 12.56

przez Admina LOL hahahahah : FleeSzzUuu

uwaga za Powód : nie ma takiego bicia - czyli nie wolno skanowac xD hahaah :)

zbanowany na serverze : TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl

Prosze Administratorow tej sieci serverow lub tez tego forum zeby rozwazniej rozdawali adminow bo niektorzy nie maja pojecia o ich uzytkowaniu czy tez przeznaczeniu tej funkcji ;)

nonsteamowski gracz o podobnym nicku ( M@jkelloooo ) dostał wczoraj bana za wh i Flesh prawdopodobnie Cie z nim pomylił

rozumiem frustracje, ale na przyszłość - pisz 'odwołania od banów' normalnie i wg wzoru bo inaczej nie będą one brane pod uwagę.

Nie bądź taki do przodu. Wiem więcej niż Ty.

Nie da się normalnie napisać (spokojnie ?)

Jeden pedal majkelooo grał na wh a jak zobaczyłem nick nie obchodziło mnie czy zmienił styl pisania nicku na DUŻĄ LITERĘ (a w konsole nie patrzyłem)...

Radzę spokojniej pisać i się nie rzucać...

Tak, przez pomyłkę. unb.