MAJEKLooooo Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Widze ze teraz banujemy za to ze sie umie scanowac ma sie steam od 6 lat i gra z adminami ktory maja chyba < po 10 lat > bo czita nie umia odroznic od gracza na wyzszym poziomie od nich dostalem Bana bo kazdy mowi ze juz go mialem a gram na tym servie dokladnie 2 dni LOL i chyba mnie mylicie z jakims NS na podobnym nicku bo Blancik mowil ze taki gral na tym servie !!! Prosze o odbanowanie : Nick : MAJKELooooo SteamID : STEAM_0:1:4019679 w dniu i godzinie : 16.07.2010 o 12.56 przez Admina LOL hahahahah : FleeSzzUuu uwaga za Powód : nie ma takiego bicia - czyli nie wolno skanowac xD hahaah zbanowany na serverze : TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl Prosze Administratorow tej sieci serverow lub tez tego forum zeby rozwazniej rozdawali adminow bo niektorzy nie maja pojecia o ich uzytkowaniu czy tez przeznaczeniu tej funkcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 nonsteamowski gracz o podobnym nicku ( M@jkelloooo ) dostał wczoraj bana za wh i Flesh prawdopodobnie Cie z nim pomylił rozumiem frustracje, ale na przyszłość - pisz 'odwołania od banów' normalnie i wg wzoru bo inaczej nie będą one brane pod uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJEKLooooo Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 No spoko nie oglądałem nawet wzoru z nerwow ale nastepny post <jesli bedzie> napewno napisze wg wzoru sorki za problem i prosze o UNBAN bo dostalem chyba przez pomylke bana xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Nie bądź taki do przodu. Wiem więcej niż Ty. Nie da się normalnie napisać (spokojnie ?) Jeden pedal majkelooo grał na wh a jak zobaczyłem nick nie obchodziło mnie czy zmienił styl pisania nicku na DUŻĄ LITERĘ (a w konsole nie patrzyłem)... Radzę spokojniej pisać i się nie rzucać... Tak, przez pomyłkę. unb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts