Fortun Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 gram pod nickiem Fortun prosze odbanujcje mnie bo mi sie podoba strasznie ten server i chciałbym sobie jeszcze zagrac nie będę już miał aima proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 hahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahaahhahahahahahahahaha PS. buahahhahahahahhahahahhahahahhahahaha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 he he he dobry ogar ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Mnie przekonałeś wierzę Ci ale zanim Cie odbanuję powiedz czy to jest odwołanie, skarga czy co ? Edited July 26, 2010 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortun Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: Przeszkadzasz! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na Forum.TheGames.PL! Witam; dostałem bana na tym servie za przeszkadzanie ale niewiem wogule dlaczego więc prosze odbanujcje mnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 e???? y????? a????? b?????? Dostałeś Unbana? Ktoś ściągnął Ci bana? Wchodzisz na server mimo że nie została "twoja" sprawa wyjaśniona? Podanie nie jest według wzoru. e???? y????? a????? b?????? ZAMYKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts