afront Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: Przeszkadzasz! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na Forum.TheGames.PL! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:1:22819728 ! [bANNEO] Twoje IP : 83.23.178.223: Witam nie mam demka itp ale nie dostałem za cheaty ,albo coś innego tylko za przeszkadzanie więc tylko słownie moge wyjaśnic więc proszę o odblokowanie bo ja już sam niewiem co mam wam tu napisac!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afront Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Nie jestem również dodany do listy banów więc nie określe kto mi dał bana i o ktorej wiem tylko ze było to Wczoraj wieczorem:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 odwołanie nie jest napisane wg. wzoru (pomimo, że w poprzednim temacie podrzuciłem Ci wzór pod nos), ale trudno... jakoś to przeżyje twój nick, ani SID (SID = steam id) nie mają u nas bana. Znając życie masz zmienne ip i akurat przytrafiło Ci się ip osoby wcześniej już zbanowanej na naszym serwerze. Musisz zrestartować modem (dzięki czemu dostaniesz nowe ip) i będziesz już mógł bez przeszkód grać. PS. na przyszłość - edytuj posty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Nic bardziej mylnego, po prostu odpowiednio zbanowałem, żeby nie właził (bo wszedł bez unb.) Ban za ten Twój " bałagan na czacie" minie 24 godziny zostaniesz odbanowany (dziś wieczorem okolo 22) Edited July 27, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts