kudraj14 Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 jakie screeny mam wrzucic ? tamto z tym ze cie oskarzylem o wh to przepraszam myslalem ze masz wh bo mnie przeskanowales przepraszam wiecej sie to nie powtórzy . PROSZE ODBANOJ MNIE !!
Narek81 Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 o TO CHODZI ŻE Kreator zrobił ci ss-y i musisz je wrzucić na forum. Ps.Napisz odwołanie według wzory
macias Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (edited) admin użył pluginu, który wywołuje u Ciebie na komputerze zrobienie trzech screenshotów (czyli zapis aktualnego obrazu wyświetlanego na monitorze). Screeny te znajdują się w plikach twojego counter strike'a. Musisz je znaleźć, następnie wrzucić na http://imageshack.us/ i wkleić linki na forum. Jeżeli screenshoty będą czyste i nie używałeś WH to zostaniesz odbanowany Edited August 27, 2010 by macias
Kr3aToR Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Kolego nie chodzi mi o to co napisałeś z tym wh... A screeny znajdziesz w folderach counter_strike:) Wrzuć je na forum i będzie dobrze... Pozdrawiam;]
Recommended Posts