GoGol Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 * Tytuł Tematu: Odwołanie od bana * Data otrzymania bana: 28:08:2010 * Godzina: 15:11 * Nick Admina wręczającego: Malysz * Nick Gracza zbanowanego GoGol * Uzasadnienie bana: zabiłem go hs =,= * Treść odwołania: Nie używam żadnych cheatów, jednak bana dostałem, chciałbym dowiedzieć się dlaczego. proszę o UB ponieważ nigdy na tym servie nie "czitowałem" każdy kto tam gra potwierdzi. http://img26.imageshack.us/g/dedust20003tej.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 * Uzasadnienie bana: zabiłem go hs =,= nie ośmieszaj się te screeny są jakieś lewe... wstaw normalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGol Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 ss jak ss =,= widać jak wyskoczyły te informacje widać =,= i dalej źle może to ty jesteś Małysz =,= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 1. pierwszy i trzeci screen jest jednym-tym samym screenem 2. napisy są jakieś poucinane 3. celownik masz jakiś podrasowany 4. przy takich kolorach no nawet w paincie można by było ukryć/zamalować wh 5. nie - nie jestem Malysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGol Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 (edited) 1. pierwszy i trzeci screen jest jednym-tym samym screenem Akurat takie mi zrobiło ;o 2. napisy są jakieś poucinane moja wina ;o było mi zrobić 10 ss-ów 3. celownik masz jakiś podrasowany celownik jak inne rzeczy chyba można do woli zmieniać ? 4. przy takich kolorach no nawet w paincie można by było ukryć/zamalować wh na takich mi się mniej tnie =d =d 5. nie - nie jestem Malysz no to spoko jak mnie odbanujecie to przyzekam ze zmienie kolor grafiki i bd normalne ss-y jak zajdzie taka potrzeba :/ [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Malysz [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : GoGol [AMXBANS] Przyczyna : ' SSy na forum.thegames.pl ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 15360718 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 82.143.148.96 ' [AMXBANS] ======================================= Edited August 28, 2010 by GoGol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 co to ma byc ? zart jakis? to my chyba w inna gre gramy... Dopoki nie wstawisz normalnych screenow masz BANA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGol Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Cofam nie no kurde żal xD Edited August 29, 2010 by GoGol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Po pierwsze zwieksz mase! wg mnie temat do zamkniecia z powodu nastawienia zbanowanego -.-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 tez mi się wydaje że swoim nastawieniem pozbawiłeś się szans na UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGol Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 no a co mam zrobić jak to powinno być szybko wyjaśnione i wg mnie zostało a oni nie wiem po co przedłużają tą procedurę zależało mi i nadal zależy ale nie dam sobą pomiatać =,= zwiększ masę ? ważę 113.4 kg ^^ jeszcze trochę i pęknę xD No PROSZĘ O TEGO UB =] nie wiem co mam jeszcze zrobić xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Niechaj zadecyduje admin banujacy lub h@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) To jak ważysz 113 to może pora coś poćwiczyć/ pobiegać/ w piłkę zagrać... Jeśli nie dodasz 3 ss (takich jak powinny być czyli z pełnymi napisami) nie dostaniesz unb. mówisz że "takie Ci zrobił" to dziwne bo pierwszy raz widzę żeby napisy były ucięte. a na takich kolorach mniej Ci się zacina mówisz ? - To powiedz mi ilu letni masz komputer. bo ja na starym telefonie mam lepszą grafikę. A wracając do sprawy to tak jak mówiłem - nie ma ss, nie ma unb. P.S. zamazać wh, zmienić format z jpeg na bmp i dodać jaskrawy kontrast też bym mógł gdyby mi ktoś ss zrobił Edited August 29, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Koleś, kpisz czy może o drogę pytasz? Ten celownik jest z multi czita. Wiem bo miałem podobne coś na ns na innym serwerze. Celownik jest ciągle taki sam, nawet z awp. Zresztą, jaka kolwiek modyfikacja gry jest w pewnym sensie czitem, jak kropka na ekranie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGol Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 CZYLI ROZUMIEM ŻE STRONA http://www.fpsbanana.com/ jest sama w sobie czitem ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 dobra nie pogrążaj się, daj to co mówiłem jak nie to zapomnij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 CZYLI ROZUMIEM ŻE STRONA http://www.fpsbanana.com/ jest sama w sobie czitem ;] To może podasz mi stronę z tym celownikiem? O ILE ISTNIEJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibki Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ja tu widze hacka :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts