blancik Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Witam ~Nick: Blancik ~Wiek: 17 lat ~STEAM ID: STEAM_0:0:32865984 ~Gram w CounterStrike ponad 1,5 roku ~Data rejestracji na forum: 14-07-10 ~Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: codziennie po 3-4h w weekendy mogę więcej. ~Dlaczego chce zostać adminem: 1. Jestem na serwerze codziennie pilnowałbym w tym czasie w którym będę online ładu i porządku. 2. Myślę że nadaję się na to stanowisko :] Znam dobrze komendy AMX. 3. Często zdarza się tak że nie ma admina na serwie a w tym czasie ktoś z wspomagaczami wchodzi do gry i muszę wołać któregoś z Adminów by nam pomógł. 4. W tym momencie mam na GamesBoard.pl Cod Mod admina i radzę sobie dobrze na tym stanowisku. 5. Mam również dobry kontakt z graczami Pozdrawiam Blancik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 A masz kasę żeby zapłacić za serwer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 A ile trzeba zapłacić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 A jaką dużą masz kieszeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 No nie zbyt. Właśnie dlatego chciałbym się dowiedzieć Ale no już wiem że muszę do jutra poczekać aż Thermal wróci więc wielkie oczekiwanie z mojej strony na decyzje w gęstym dymie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 NIE WIEM CZY POWINENEM SIĘ WYPOWIADAĆ W TYM TEMACIE GDYŻ JESTEM ZWYKŁYM GRACZEM ALE CHCIAŁBYM ŻEBYŚCIE POZNALI MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT blancik raczej nadaje się na admina ponieważ już wcześniej mu go ktoś dał a po wieku i grze wiem że blancik jest ogarnięty i sobie poradzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Szczerze to słyszałem wiele rzeczy na jego temat więc nie wiem co o Nim sądzić aczkolwiek nie gram często na bf2 więc zostawię to innym adminom. Pozdrawiam Ynex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 Słyszeć można wiele ale tak naprawdę to plotkom nie trzeba wierzyć ja też Cię nie znam. I nie oceniam po tym co słyszałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Jest piękne powiedzenie: "Gdy kota nie ma, myszy harcują." Chodzi o to, że ktoś nam kiedyś powiedział, że gdy nie ma adminów to masz do wszytkich jakieś pretensje. Jak admin przychodzi, zmieniasz się z gracza nieprzyjemnego w przyjemnego. Ja osobiście tego nie widziałem, mówiła to osoba którą znam i nie wali głupich wkrętów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 Czyli sugerujesz że jestem dwulicowy? To powiem tak, mam swoje zasady i nie przekraczam ich więc dla mnie powiedzenie czegoś takiego jest fałszywe, może tak raz się zdarzyło ale nie jestem nieprzyjemny. Cóż możecie zapytać Małysza jaki jestem, bo z nim grałem swego czasu bardzo często i wie jak ja się odnoszę do innych graczy. Mam wielu znajomych na tym serwerze i jeśli coś takiego się zdarzyło to ja bez powodu tak nie reagowałem.. Możliwe że ktoś mi zwrócił uwagę i się uspokoiłem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Panowie możecie mi wierzyć albo i nie ale ja swoje wiem że blancik to spokojny gracz i wiele razy gadaliśmy na serwerze ze sobą i z innymi graczami więc na tej podstawie mogę stwierdzić że nie jest dwulicowy ani żaden od obrabiania dupy. Myślę że jest spoko i śmiało można mu powierzyć admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Według mnie nie macie szans na uprawnienia w ogóle. ani Blancik ani Borsuk nie rozumiem dlaczego mamy pytać o opinie tych graczy z którymi wam się świetnie gra (wymieniłeś Małysza) nikt mnie nie musi przekonywać bo wiem co robicie na serwerze po wyjściu admina. Kiedyś parę osób powiedziało mi coś o was i chciałem to sprawdzić, wchodząc na non steam i nie wychylając się za bardzo trochę pograłem i widziałem że przy adminach jesteście super a nawet lepsi od niektórych powiem więcej obecnym adminom "wchodzicie w dupe" a gdy wyjdą widziałem jacy jesteście naprawdę: - wrzucanie na innych graczy - jeden z was podpowiada czasem - nic wam nie pasuje - i zawsze macie jakieś "ale" nie będę wymieniał kto co i komu. jeśli coś takiego się zdarzyło to ja bez powodu tak nie reagowałem.. często było bez powodu Możliwe że ktoś mi zwrócił uwagę i się uspokoiłem.. jeśli się starasz o admina to nikt Ci nie powinien zwracać uwagi, bo jeśli jesteś taki ogarnięty powinieneś wiedzieć jak trzeba się zachować... Z mojej strony to wszystko w co miałem do przekazania i jeszcze raz powtórzę że ja nie chcę żebyście otrzymali uprawnienia. Ale zdecyduje Thermal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts