FleeSzzUuu Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) też znam Kaczyńskiego z czasów kiedy z nóg miał X (iksy) i ogólnie cały Twój rocznik (bo ja jestem rok młodszy niż Ty) który chodził do sportowej w norwidzie i szczerze mówiąc żadnej osoby tam nie lubiłem (z wyjątkiem jednego). To z wami bywało różnie (raz wygrana raz w plecy) dobry skład mieliście ale ostatnio chyba na własnej sali z nami w dupe dostaliście ;p Edited November 13, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 A teraz gdzie chodzisz do szkoly czy studia, a moze praca? Za mojej kadencji mielismy 3 miejsce w Czewie a Norwid odrazu w finale i jak zwykle pierwszy... ale sklad Delic-Polu to inna bajka niz poziom szkolny Na zawody jak jezdzilismy to zazwyczaj bylo podium...Ogolnie szkola bo trener umial cos zoorganizowac albo pozyskac jakis sponsorow:P A rok temu wiem ze Samorządowka przegrala final z Wami i 2 miejsce zajela Ogolnie z Norwidem [ I skladem ] to kazdy dostawal w dupe... ale za to II sklad Wasz ogrywalismy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 hehe ale ja nie z norwida przenieśmy rozmowę gdzie indziej bo tutaj zaśmiecamy PW napisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Mogliście kontynuować bo fajnie się czytło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Hehe Wrona to włącz sie do rozmowy Moze coś ciekawego o sobie powiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 No to parę słów o mnie. -Mam na imię Wojtek -Mieszkam w Tychach -DD.MM.RR 13.07.1991 Data Urodzenia -Czym się interesuje " Piłka nożna , Filmy , Muzyka , Cs , No I Trochę Swat 4 ale to dawniej bo już się znudzilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Hehe no w sumie to mogę coś napisać bo jeszcze tego nie zrobiłem. No więc mam na imię Karol urodzony 01.02.1994 r. Mieszkam w Białobrzegach (70 km od Wawy ale często tam bywam na jakichś wypadach np meczyk lub zakupy ). Zainteresowania: hmm no napewno piłka nożna, hip-hop, samochody, motocykle, dziewczyny, dobry balet ale ostatnio nie mam na żaden czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 No no ciekawie zainteresowania podobne bo moich A co do baletow to są jakies fajnie dyskoteki w Wawie? Wgl to mialem teraz w sobote jechac na otwarcie Energy 2000 w Kato ale siana braklo i dobrej ekipy ;D 26 list jade na KSW do Lodzi to musze sprawdzic jakie tam są kluby, bo to bedzie dodatkowo weekend przedandrzejkowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Nie wiem ja miałem jechać w sobotę na Przęsławice ale tak sie wybraliśmy że poprostu za wczesnie zaczeliśmy otwierać % a teraz robię z kumplami wypad na koncert HG w Grójcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Heheh no ladnie %% zaczyna sie godzine przed baletami bo wtedy najlepszy efekt A HG to zupelnie nie moje klimaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ja tam lubie. A to jakie są te "twoje klomaty"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Bardziej muzyka klubowa ale tez lubie RHCP, U2, Enye i takie tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts