Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

też znam Kaczyńskiego z czasów kiedy z nóg miał X (iksy) i ogólnie cały Twój rocznik (bo ja jestem rok młodszy niż Ty) który chodził do sportowej w norwidzie i szczerze mówiąc żadnej osoby tam nie lubiłem (z wyjątkiem jednego).

To z wami bywało różnie (raz wygrana raz w plecy) dobry skład mieliście ale ostatnio chyba na własnej sali z nami w dupe dostaliście ;p

Edited by FleeSzzUuu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz gdzie chodzisz do szkoly czy studia, a moze praca? Za mojej kadencji mielismy 3 miejsce w Czewie a Norwid odrazu w finale i jak zwykle pierwszy... ale sklad Delic-Polu to inna bajka niz poziom szkolny ;) Na zawody jak jezdzilismy to zazwyczaj bylo podium...Ogolnie szkola bo trener umial cos zoorganizowac albo pozyskac jakis sponsorow:P A rok temu wiem ze Samorządowka przegrala final z Wami i 2 miejsce zajela :) Ogolnie z Norwidem [ I skladem ] to kazdy dostawal w dupe... ale za to II sklad Wasz ogrywalismy :D

Posted

Hehe no w sumie to mogę coś napisać bo jeszcze tego nie zrobiłem. No więc mam na imię Karol urodzony 01.02.1994 r. Mieszkam w Białobrzegach (70 km od Wawy ale często tam bywam na jakichś wypadach np meczyk lub zakupy :D). Zainteresowania: hmm no napewno piłka nożna, hip-hop, samochody, motocykle, dziewczyny, dobry balet :) ale ostatnio nie mam na żaden czasu :D

Posted

No no ciekawie :D zainteresowania podobne bo moich :) A co do baletow to są jakies fajnie dyskoteki w Wawie? Wgl to mialem teraz w sobote jechac na otwarcie Energy 2000 w Kato ale siana braklo i dobrej ekipy ;D 26 list jade na KSW do Lodzi to musze sprawdzic jakie tam są kluby, bo to bedzie dodatkowo weekend przedandrzejkowy :D

Posted

Nie wiem ja miałem jechać w sobotę na Przęsławice ale tak sie wybraliśmy że poprostu za wczesnie zaczeliśmy otwierać %:D a teraz robię z kumplami wypad na koncert HG w Grójcu ;)