RaVeN Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) * Tytuł Tematu:Odwołanie od bana * Data otrzymania kicka\bana: 15-09-2010 * Godzina: 20:48 * Nick Admina wręczającego: Ynex * Nick Gracza zbanowanego Raven * Uzasadnienie kicka\bana: nie wiem??? * Treść odwołania: Chciałbym zobaczyć demko i odwołac sie od bana, ponieważ NIGDY nie grałem na thegames.pl na czitach!!. * Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !): podobno Ynex nagrał mi demko. Edited September 16, 2010 by RaVeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Edytuj swój post i odwołaj się według wzoru inaczej Twoje odwołanie nie będzie rozpatrzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) napisz odwołanie wg wzoru, który znajdziesz tu informacje o bananie znajdziesz tu Edited September 16, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) Robiłem Ci screeny ale po daniu UB zauważyłem że brakowało 1 znaczącego screena do całej sprawy. Brakowało wielu szczegółów odnośnie screenów dlatego postanowiłem sobie nagrać demko i wyszło z sukcesem pięknie mierzysz przez ściany i dokładnie wiesz gdzie jest przeciwnik. By potwierdzić co mówię załączam tutaj demko. Jak dla mnie po obejrzeniu wszystko jest jasne . Pozdrawiam Ynex. Edited September 16, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 jakis error wyskakuje jak na tym linku co podales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Link fixed, Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 Ynex, z całym szacunkiem ale chyba sie z ch**em na łby pomieniałeś. Gdzie ty tu widzisz jakies oznaki czitów chłopie?!?!?. Proszę Cię nie upieraj się w swoim przekonaniu, bo jestes w błedzie. Skoro dobre słuchawki i troche umiejętności + plus skan to dla ciebie wallhack to zastanów sie nad adminem ktorego posiadasz. Apeluje do ludzi znajdujących sie na tym forum aby obejrzeli te demko, i zobaczyli te moej czitowanie, bo ja tu czegos nie rozumiem. Pozdrawiam. P.S W sprawie tamtego jednego screen'u to przyznaje ze to moja winna ze go nie zamieściłem, ale grałem na laptopie i musiałem je pozniej przenieść na komp stacjonarny i niestety ten jeden screen mi przepadł był to screen numer 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Proszę Cię.. Nie rozśmieszaj mnie . Ewidentnie na tym demku celujesz przez ściany i nie wmówisz mi że gościa słyszałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Na skałkach, jeszcze kolesia nie widzisz i już celujesz. No tak, przerzucanie zdjęć jest jak przeprowadzka, zawsze coś się zgubi .. buahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 na demku widac ze masz wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Głosy są jednostronne! Oskarżony jest WINNY zarzuconej mu zbrodni! Gracz zostanie Zbanowany do odwołania w tym wypadku na ZAWSZE. Odwołanie uważam za rozpatrzone i temat Zamykam. Pozdrawiam Ynex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Łał Ineks jaki Ty stanowczy ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts