Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od bana

RaVeN
 Share

Recommended Posts

* Tytuł Tematu:Odwołanie od bana

* Data otrzymania kicka\bana: 15-09-2010

* Godzina: 20:48

* Nick Admina wręczającego: Ynex

* Nick Gracza zbanowanego Raven

* Uzasadnienie kicka\bana: nie wiem???

* Treść odwołania: Chciałbym zobaczyć demko i odwołac sie od bana, ponieważ NIGDY nie grałem na thegames.pl na czitach!!.

* Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !): podobno Ynex nagrał mi demko.

Edited by RaVeN

Robiłem Ci screeny ale po daniu UB zauważyłem że brakowało 1 znaczącego screena do całej sprawy.

Brakowało wielu szczegółów odnośnie screenów dlatego postanowiłem sobie nagrać demko i wyszło z sukcesem pięknie mierzysz przez ściany i dokładnie wiesz gdzie jest przeciwnik.

By potwierdzić co mówię załączam tutaj demko.

Jak dla mnie po obejrzeniu wszystko jest jasne :).

Pozdrawiam Ynex.

Edited by Ynex

Ynex, z całym szacunkiem ale chyba sie z ch**em na łby pomieniałeś. Gdzie ty tu widzisz jakies oznaki czitów chłopie?!?!?. Proszę Cię nie upieraj się w swoim przekonaniu, bo jestes w błedzie. Skoro dobre słuchawki i troche umiejętności + plus skan to dla ciebie wallhack to zastanów sie nad adminem ktorego posiadasz. Apeluje do ludzi znajdujących sie na tym forum aby obejrzeli te demko, i zobaczyli te moej czitowanie, bo ja tu czegos nie rozumiem. Pozdrawiam.

P.S W sprawie tamtego jednego screen'u to przyznaje ze to moja winna ze go nie zamieściłem, ale grałem na laptopie i musiałem je pozniej przenieść na komp stacjonarny i niestety ten jeden screen mi przepadł był to screen numer 2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...