boO? Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Moim zdaniem panowie powinniscie pomyslec nad nowym serverem z jakimis zabezpieczeniami bo te crashe sa nie do pomyslenia ... strasznie wqrwiaja , ogoline powiem ze gdyby nie to , ze no tak jakby "zzylem"( jesli mozna tak to ujac ;p) sie z ludzmi z servera , jest duzo wporzadq ludzi to juz dawno bym zrezygnowal z gry na tym serverze .Z pewnoscia sa ludzie ktorzy nie moga powiedziec tego samego i wchodzac na server po 2 crashach juz nie zajrza na ten server... tak wiec trzeba by bylo cos z tym zrobic bo stracimy fRAGóFF ;p ~~` boO skyyyyyyyyyyyyyyyy___________________*
boO? Posted October 16, 2010 Author Report Posted October 16, 2010 troche sie zamieszlaem , ale chyba kazdy mnie zrozumie i podziela moje zdanie ;x
sylweek Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Z tego co mi wiadomo Thermal i całe grono adminów zastanawia się jak wyeliminować crashe, więc sądze, żę trzeba im zaufać
Kr3aToR Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Hehe ^^ Tak jak już Szanowny ; D Thermal wspominał wcześniej w jakimś temacie to nie takie proste z tymi kraszami ; ] Booo... "Polska Jenzyka Tródna Jenzyka Zwłaszcza Do NaPisania " Pozdrawiam.
AngeL Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 http://www.translate.google.pl Taczu Wujek Google nie boli
Raca Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Angel, używanie tego .. .. również nie boli ..
blancik Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Dobra dobra chłopcy bo spam robicie :> No każdy z Administracji myśli "chyba" jak wyeliminować ten problem więc trzeba poczekać na jakieś rezultaty i w ogóle :> Pozdrawiam SmolącyLole
Recommended Posts