Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

A więc co do map to uważam, że standardy:de_dust, de_dust2, de_nuke, de_train, de_inferno, _de_prodigy. System rozgrywek powinien być MR15, a więc jedna mapa(albo ustalą teamy, albo random), po 15 rundach zmiana teamów.Na dowód wyniku screeny z ćwiartek meczu. Tak wygląda mniej więcej system rozgrywek ESL i uważam, że będzie najlepszy.

Brawa dla Quicka i Ineksa za wymyślenie drabinki ;p

Edited by sylweek
Posted

mogłoby to tak wyglądać:

mapy: nuke, train, inferno, dust2, tuscan

system: mr15, bo3

Każda drużyna wybiera mape, gramy na mapy, w przypadku remisu gramy mapę dogrywkową narzuconą przez organizatorów i będzie najlepiej.

Posted
Tuscan to zły pomysł. nie jest standardem i nie każdy dobrze ją zna. Prodigy standard, ale za mało znana i będą pretensje.

Mapy: DD2, Inferno, Nuke, Train.

popieram

jeszcze ewentualnie można dodać cbble

Posted

moje zdanie albo to jest turniej ogarnięty albo nie...

Fy,awp,aim i inne badziewia można grać 1/1 albo 2/2

5on5 tylko i wyłącznie standard czyli tuscan, train, dust2, inferno, nuke

zadnych dustow, prodigow, cbblow i innych

Posted

TUSCAN TO STANDARDOWA MAPA, jest ona używana do klanowych map jak i grało na niej MYM o ile wiesz co to był za klan co za tym idzie jest to standardowa mapa.

Posted (edited)

Dav ma racje

prodigy - za mało znana, prawie nigdy nie grana.... no i ogólnie badziewna

cbble - mi się tam podoba, ale fakt faktem - też rzadko grana

dust - wydaje mi się mało zbalansowana

fy, aim, awp - nie ma o czym mówić.... na 100% odpada

jak już gramy - to grajmy porządnie

tak jak esl ----> http://yfrog.com/hteslmapyp

Edited by macias
Posted

Nuke/DD2/Train/Inferno/Tuscan/ i jeszcze do tego dorzuciłbym Aztec lub Kabula..

Co do drabinki nie mogę się dopatrzeć bo kurde internet w sql mam zbyt ch****wy :D zobaczę w domku i zedytuję jeśli coś będę miał do powiedzenia :)

Posted

Ynex okej tuscan to jest standard ale prodigy też ;)

I tak na przyszłość nie musisz udowadniać na kazdym kroku, ze wiesz wiecej ode mnie.Interesuje się tym i wiem co to MYM ;)

PS.Na gołym CS'ie nie masz mapy de_tuscan z tego co pamietam ;)

Posted

I tak na przyszłość nie musisz udowadniać na kazdym kroku, ze wiesz wiecej ode mnie.

Ale On WIE więcej od Ciebie :)

Ale tak na poważnie, ja bym sobie zagrał

DD2, Inferno, Nuke, Aztec i może Kabul (chodź sporo osób twierdzi że mapa nie jest zbalansowana)

Posted

No tuscan jest grany i jest dobry, ale na serwerze nie jest naprawde popularny, a grają ludzie z serwera nie z ligii. Kabul ma 1 bs i jednak myśle, że nie powinno go być na turnieju bo jak się skupią to 2 przejścia i nara.

Posted

Zgadzam się Panowie.Mapy de_ z 2 bs'ami i randomizer.Uważam, że kazdy sie zgodzi na to

PS.Panie Raca może i wie więcej ja tego nie kwestionuje bo się nie uważam, za kogoś super inteligentnego ale dawanie do zrozumienia tego na każdym kroku nie jest zbyt przyjemne