kanapka! Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) Siemka! Założyłem ten temat, ponieważ chciałbym, aby właściciel konta STEAM (ten co chce, oczywiście), podał swój nick i dopisał do niego nazwe konta STEAM Więc zacznę: kanapka! / kanapka! Edited October 31, 2010 by kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modze(L) Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 I po co to komu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 żeby łatwiej było Ci ukraść stima :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Jeśli masz steam, to możesz wkleić SteamID w profilu i przy każdym poście będzie widniał Twój status na steamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Kanapka dowie się jaki kto ma nick na steam bo mu łatwiej wtedy będzie ludzi zapraszać do znajomych ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 A jeśli można wiedzieć po co ci to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 (edited) nie chce NICKU/loginu konta steam (sorry że tak jest w temacie, mój błąd). Chciałem, aby kto chce, podał swoją NAZWĘ KONTA STEAM :] żeby było wiadomo, kto to kto, (np. jakiś gracz "Player" jako nazwę konta steam ma "maniak cs'a", a nie ma konta na forum, nie wkleił Steam ID) Edited October 31, 2010 by kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Po co ci to? Jak chcesz kogos dodac do friend to naciskasz "Shift+Tab" potem "Gracze" i se dodajesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 ] żeby było wiadomo, kto to kto, (np. jakiś gracz "Player" jako nazwę konta steam ma "maniak cs'a", a nie ma konta na forum, nie wkleił Steam ID) Czytanie ze zrozumieniem! Niektórzy nie mają nazwy konta steam takiej jaki mają nick :] Widzę, że temat się nie przyjął przez forumowiczów, jak i przez "starzyznę", więc niestety : - temat do zamknięcia - (tak mi się wydaje - masz inne zdanie? napisz!) Pozdro kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts