Mike. Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Witam wszystkich. Dzisiaj przychodzę do was prośbą o od banowanie mnie na serwerze The Games [bF2].Otóż sytuacja wyglądała następująco, cały dzień byłem w pracy i nie miałem kiedy przesiedzieć na kompie. Po całym dniu przychodzę i chce sobie zagrać ale jednak niemoge... . Dowiaduje się od mojego młodszego brata że grał na tym serwerze na ns pod nickiem KoSa i dostał przy tym bana,twierdzi że grał na wh ale już się z nim rozprawiłem wiec nie będzie już stwarzał problemu na serwerze. Nie mam zmiennego Ip przez co nawet ja niemoge dostać się na serwer.Proszę wszystkich adminów o rozpatrzenie mojej prośby. Z góry dzięki.pozdr Moje Steam ID: STEAM_0:1:31557737 Moje IP : 78.88.195.47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 He he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 To jak ? Dostane UB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 stara bajka juz ja slyszelismy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Jaka bajka ?! .....-,- Ludzie to nie żadna bajka........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Znam Skuziaka, to nie bajka. To co napisał jest prawda. Widziałęm setki razy jak skuziak gra i na pewno nie posiada on czitów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ale jak sam napisał grał pod nickiem KoSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Ale jak sam napisał grał pod nickiem KoSa Nie rozumiem twojej wypowiedzi ? jak się go spytałem to chyba wiem pod jakim nickiem grał..Ja gram wyłącznie pod nickiem Skuziak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 To mógłbym prosić o od banowanie ? bo naprawdę nie mam gdzie grać a tak na tym serwie się grało fajnie , netro potwierdził że to co pisałem to nie bajka i to że ja nigdy nie czituje , nie po to kupywałem steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Wiem, ze myslicie ze to przekret, ale tak nie jest ja znam Skuziaka, a to ze ma chujowego brata to nie jego wina. Ja bym mu dał ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 ja byłbym za UB, ale tylko pod warunkiem, że mocno pierdolnie swojego brata... i najlepiej niech zrobi hasło na kompa/neta. Cziterów i dzieci neo trzeba gnębić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 No ok, w sumie czemu nie ten ub, skoro Metro(seksualista) mówi że nie czituje to ok. Macias, Ciebie chyba słabo gnębił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Brat nie siądzie na kompa przez jakiś miesiąc także spokojnie , jak już wejdzie to na pusty profil . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 To co będzie z tym UB ? bo strasznie tutaj cicho a ja nie mam gdzie grać ;/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Współczucia kolego ;p Znam ten ból. Również byłbym za ub. Jestem w stanie mu uwierzyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Wstawiam wycinek z tego bana Gracz KoSa Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID SteamID nie znane Adres IP 78.88.195.47 Zbanowany 28-10-2010 - 21:59 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód "ss na www.forum.thegames.pl" Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Zbanowany na serwerze TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl Prosiłbym tego admina o udzielenie się w tym temacie i ewentualne odbanowanie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Wydaje mi się ze moznaby ułaskawić, jednak powinien sie wypowiedziec Ynex - to jego ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Dobra, dajcie ub, ale niech się chłopak pilnuje, jest to wyjątek z wyjątków więc zapomnijmy o incydencie (wybaczcie że się nie wypowiedziałem wcześniej ale nie wiedziałem że to ja dałem mu bana, bo odwołanie nie jest wg. wzoru.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 UB dane Więc zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Dziękuje i Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 UB, zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts