Melek Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Witam, założyłem tutaj tylko po to konto ażebym mógł sie spokojnie na was powydzierać.Gdzie do cholery jest jakikolwiek admin!? Gram na tym serwerze dosyć długo, moje umiejętności też nie są z nikome, lecz w dużym stopniu rozwinięte uczestniczyłem w zawodach w poznaniu na dosyć wysokim miejscu, było to 2 lata temu ale mniejsza z tym potrafię rozróżnić kto jak gra, pomijając to nie było dnia nie było godziny nie było 30 minut spokojnej gry ażeby nie wszeł jakiś demerol lub inna szmata z aimem bo inaczej sie ich nie da nazwać. Dlatego 2 część będzie prośbą o przydzielenie mi admina znam sie na tym gram duzo bo w robocie siedze i chce miło spędzić czas na tym serwerze gracze napewno poprą moją kandydaturę, mam 20 lat wiec nie ma problemu u mnie z ogarnieciem tego wsyztkiego znam sie na tym i jestem bezpartyjny. JEŚLI MOJA PROŚBA ZOSTANIE ODRZUCONA TO ZRÓBCIE KU#$# COŚ AŻEBY MOŻNA BYŁO MILE ZAGRAĆ NA TYM SERWERZE BO JEŚLI TEGO NIE OGARNIECIE DUŻO GRACZY Z TEGO ZREZYGNUJE!!!! ps. Mam nadzieje że chociaż 1 osoba to przeczytała dziękuję, że dotrwałeś do końca;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Chłopie, nie wiem co wąchałeś .. ale chce to samo, w podwójnej dawce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 A moje pytanie brzmi czy ktoś go zna? I drugie pytanie troche głupsze: Ale o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Yyy... Znamy się?? W moich oczach zabłysłeś xD Na pewno dostaniesz admina ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melek Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 A moje pytanie brzmi czy ktoś go zna? I drugie pytanie troche głupsze: Ale o co chodzi? Przeczytaj jescze raz powoli na głos, a zrozumiesz;) Widać nie jesteś zbyt często jak nie wiesz co na serwerze sie dzieje;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 i podaj swój adres to wyślemy frytki do tych uprawnień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 W sumie gosc ma troche racji na RM zagladam nie często. Czy go ktoś zna? Skąd macie go znać jeżeli nikt tam nie gra ?! Kolega na admina raczej szans nie ma ale dal nam do zrozumienia zeby zaglądać na real moda. pozdrawiam i zapraszam do gry na serwerach TheGames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 i podaj swój adres to wyślemy frytki do tych uprawnień Nie zapomnij sprecyzować czy wolisz majonez czy ketchup. Taczu: ja zaglądam dosyć często. Sprawdzę co i jak i wychodzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melek Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Ja nie chce admina gram na tym serwie moze 3 dni jestem 20 w ranku ale to jest zgroza a innych serwerów nie udało mi sie znaleźć na których by misie nic nie ściągałowięc gram tutaj ot co, a sądząc po waszych odpowiedziach jest to walka z wiatrakami i wsytzskie moje starania na darmo global mod pisze takie teksty? Prosze was sądząc po wypowiedzi masz pewnie 15 lat 2 nabijasz bezsensowne posty spamujesz ech myślałem, że to jakieś forum bardziej na poziomie szkoda ;/;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ja nie chce admina gram na tym serwie moze 3 dni jestem 20 w ranku ale to jest zgroza a innych serwerów nie udało mi sie znaleźć na których by misie nic nie ściągałowięc gram tutaj ot co, a sądząc po waszych odpowiedziach jest to walka z wiatrakami i wsytzskie moje starania na darmo global mod pisze takie teksty? Prosze was sądząc po wypowiedzi masz pewnie 15 lat 2 nabijasz bezsensowne posty spamujesz ech myślałem, że to jakieś forum bardziej na poziomie szkoda ;/;( Cóż a ja sądząc po Twojej wypowiedzi, w której nie ma ani troche stylistyki i o wiele za mało znaków interpunkcyjnych zaryzykuję stwierdzenie, że sam masz niewiele ponad 15 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Co do tematu, Zaglądam na RM dosyć często 2-3 x dziennie jako admin. Staram się być na RM tak często jak tylko mogę. Pozdrawiam *BanY* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ja nie chce admina gram na tym serwie moze 3 dni jestem 20 w ranku ale to jest zgroza a innych serwerów nie udało mi sie znaleźć na których by misie nic nie ściągałowięc gram tutaj ot co, a sądząc po waszych odpowiedziach jest to walka z wiatrakami i wsytzskie moje starania na darmo global mod pisze takie teksty? Prosze was sądząc po wypowiedzi masz pewnie 15 lat 2 nabijasz bezsensowne posty spamujesz ech myślałem, że to jakieś forum bardziej na poziomie szkoda ;/;( to jest serwer i forum na poziomie, dlatego nie dziw się, że nie rozdajemy praw adminowskich dla osób, których nie znamy. co do "tekstów" jakie usłyszałeś to były to tylko i jedynie żartobliwe odpowiedzi mówiące "nie ma szans, żebyś otrzymał admina (przynajmniej jak na razie" co do tego, że admini powinni częściej zaglądać na RM to się zgodzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Fakt kolega ma odrobinę racji Na RealModa też trzeba zaglądać;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Dobra, ale nawet jakbyś chciał dostać tego admina to trzeba zauważyć, że podanie jest w złej formie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts