POGO Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 (edited) Nie poszło , moze jeszcze kiedys sprobuje. Edited November 17, 2010 by POGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Może się wypowiem jako pierwszy. Nie znam POGO zbyt długo, ale jestem na tak. Ponieważ : a) Bardzo pomocny gracz. Myślę, że byłby wstanie zapłacić te 10 zł,na te utrzymanie serva. c) Umie zachować kulturę na serverze, i upomina innych o kulturze. Ps. Może to dziwne, że w każdym podaniu jestem na "TaK" ale tak po prostu uważam. Pozdrawiam BanY Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Odrazu ilość postów ---> nie Gracza znam troszkę i w sumie to niczym nie zadziwia mnie (jak powyżej Banego) nie informował o żadnych czitach i w ogóle ----> nie Może kulture ma ale jak dla mnie za świeży jest więc ----> nie Czyli moje zdanie jest NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 jestem na NIE, ponieważ w ogóle Cie nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 Rozumie ze nie bedzie adma szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Grunt to zrozumieć, narazie proponuje jak najczęściej zaglądać na forum. Tymczasem pozdrawiam i zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts