POGO Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Proponuje na serwesze Bf2 zrobic cos takiego ze pod koniec rundy amx wybiera 5map do vota. Tera jest tak ze gracze nominuja mapy i to jest złe , bo cały czas leca te same mapy. Głosujcie czy jestes na Tak czy Nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 w sumie to by było całkiem dobre mam już dość, że bez przerwy grane są baseny, snowy, maxy i ratsy... czyli mapy małe i (wg. mnie) nie przyjemne do grania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Ja Bym Był za zwiększeniem limitu miedzy granymi mapami, tzn : (niemozna niminować takich map jakie były 2 mapy temu) zwiększyć do 10! to by rozwiązało problem mi sie wydaje :} P.S-Jeśli ktoś nie rozumie mogę przetłumaczyć po wiejsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Bany ja rozumiem Moim zdaniem to co napisał Pogo jest bardzo dobra propozycja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Moim zdaniem zwiększenie map_cycle. 5 ostatnio granych map nie powinno się dac nominowac i tyle. Jak wygra pool_day czy inne dziadostwo to sie poczeka czy cos a potem jest pewnosc ze przez kilka map nie wybiora tego szajsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 To jak bedzie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Moja propozycja to 5 2 to zdecydowanie za mało... A dlaczego każdy już sam powinien wiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Moim zdaniem mam-cycle nawet powinno być 8 ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Czyli co do jednego zgadza się kazdy. Zwiększony map_cycle lekiem na całe zło (czyt.pool_day,snow itd.). Domyslam sie. ze trzeba teraz poznać zdanie Thermala w tej sprawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Skoro na nowe mapy wyraził zgodę, to na zwiększenie map cycle raczej tym bardziej będzie do zaakceptowania. Jeszcze mam pytanie, a mianowicie: Czy będą nowe mapy, jeśli tak, to kiedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Też tak myślę , niektóre osoby często wybierają snow,poolday albo rats ale też często dd2. Jestem na tak z tym pomysłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shun Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 ja jestem za tym na TAK. Ale to z innej rzeczy , czasem jest tak ze jest jakas nowa mapa fajna której dawno nie gralismy, a tu zaraz robi sie "restart" i włącza się dd2 , a ja osobiście powiem tak brzydko ze "sram" tym dd2.Można coś zrobić z tym wariantem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ja też jestem na TAK. Myślę, że map_cycle powinny zostać zwiększone do (pozdro BanY ) 8. To powinno rozwiązać problem - rats'ów, max'ów, snow'ów i pool_day'ów. A tak poza tym to myślę, ze dobrą opcją byłaby Lista Map. Ciągle wybiera się te same mapy, a mapy takie jak [np.] prodigy, cheatu (źle napisałem), tuscan, clan2_fire w ogóle nie są grane! Chociaż są to dobre mapy. Tyle ode mnie. Pozdro kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Moim zdaniem do 8 to troche za duzo... (do 5 ) Wiem ze mapy takie jak pool_day czy snow itp sa czesto grane ponieważ duzo osob je lubi ale 8 do jednak za duzo, takie jest moje zdanie. Pzdr Grzyb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 21, 2010 Author Report Share Posted November 21, 2010 8 za duzo ale 5 w sam raz . To jak bedzie , wejdzie to w zycie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Mam nadzieję, że tak Myślę, że Thermall to uzna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 5map mało;p to raptem troche ponad godzine;p 8 najlepsze.. szybko zleci ;p i powinno byc,ze raz wpisane mapy do vota nastepnym razem mozna je wpisac przy 5 vocie;)) takie moje zdanie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts