Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Droga administracjo.

Czytam czasem sobie to forum i patrzę go składa podania od admina i co piszecie o tym czy go przyjąć czy nie. Na waszym miejscu zrobiłbym jeszcze kryterium dotyczących pory dnia, podczas której może choć na chwile zajrzeć na serwer i przyjąć ze dwie osoby, które mogą wejść rano na momencik i zrobić porządek. Chodzi o to, że klika osób gra przed tą 14-15, ale niemal codziennie wchodzi jakiś pajac z aimem itd. i uniemożliwia grę. Osobiście często mam czas przed południem i czasem lubię sobie chwile pograć i niemal nie ma dnia, żeby nie było przypadku, że ktoś czituje.

Proszę o jakieś wypowiedzi i komentarze.

Posted

Drogi użytkowniku, doceniam Twoją troskę i chęć gry na serverze, jednak proszę zauważ, że nie jesteśmy ani dziećmi neo, ani nou-lajferami. Składało wielu podanie którzy właśnie narzekali tak jak i Ty "chcę pilnować porządku na serverze" "Gdy wchodzę rano, widzę cheaty i nie mogę sobie spokojnie pograć". Nie każdy ma czas wolny przed południem jak to napisałeś, a rozdawanie każdemu admina na zasadzie masz i banuj to jest bezsensowne. Dlatego bądź tak wyrozumiały i nie graj w godzinach przed popołudniowych jeśli nie odpowiada Ci co się dzieje na serverze. Jedni chodzą do pracy, inni do szkoły. Nie robimy tego umyślnie, a banów codziennie bardzo dużo się sypie, więc bardzo prosiłbym o wyrozumiałość z Twojej strony.

Pozdrawiam Ynex.

Posted
Nie każdy ma czas wolny przed południem jak to napisałeś, a rozdawanie każdemu admina na zasadzie masz i banuj to jest bezsensowne.

Rozumiem, że jest bezsensowne dawanie przypadkowym osobom "władzy" na serverze. Zasugerowałem tylko możliwość wprowadzenia dodatkowego kryterium rekrutacyjnego.

Dlatego bądź tak wyrozumiały i nie graj w godzinach przed popołudniowych jeśli nie odpowiada Ci co się dzieje na serverze.

Jedni chodzą do pracy, inni do szkoły. Nie robimy tego umyślnie, a banów codziennie bardzo dużo się sypie, więc bardzo prosiłbym o wyrozumiałość z Twojej strony.

Doskonale sobie zdaję sprawę, że ludzie pracują i uczą się. Sam studiuję, ale układ zajęć pozwala mi czasem pograć rano. I jak napisałeś nie odpowiada mi to co się dzieje na servie w tych godzinach, dlatego stworzyłem ten temat. Chyba od tego służy ten dział na forum.

Widzę, że po południu i wieczorem admini są prawie zawsze i się dobrze spisują, ale rano ich nie ma. Nigdzie nie napisałem, że powinni rzucić szkołę czy pracę, żeby siedzieć cały czas na servie i pilnować porządku, tylko gdyby się znalazł ktoś, kto by miał czas w nietypowych godzinach to można by dać mu szanse i zastosować mniej rygorystyczne kryteria.

Wiem, że mój pomysł może być niewykonalny lub wydać się administracji po prostu głupi, ale spróbować zawsze można:)

Posted (edited)

Właśnie dlatego ja złożyłem podanie,ponieważ mogę wejść właśnie w takich momentach popołudniowych i przed żeby zrobić porządek i przy tym nikt nie ma do mnie żadnych skarg ani zastrzeżeń.

a gracze powinni się czuć komfortowo na serwerze aby móc powiedzieć " No nareszcie spoko serwer na którym

cały czas ktoś czuwa".

Edited by Mike.