POGO Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 * Nick: POg0:'] * Wiek: 16 * Steam_ID: STEAM_0:1:19354162. * Staż w CS: 4 Lat * Datę rejestracji na forum: 5-11-10 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 30-40 to zależy. * Od kiedy u Nas grasz : 10.2010 * Powód ubiegania się o Admina: Dużo czitów, duzo razy spotykałem sie z sytuacja , ze byli cziterzy a adminow brak . troche niska kultura na serwie starał bym sie to zmienic. * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Gram tu troche, gracze mnie chyba znaja i lubia . Na AMX znam sie 8/10. Byłem adminem na 3 serwerach dosyc długo Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby . Pozdrawiam POg0:']. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Za mało Postów masz. Rzadko cię widzę. Narazie, jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted December 6, 2010 Author Report Share Posted December 6, 2010 Mnie zadko ? gram codziennie z 3h w weekendy 5-6 ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) Może i grasz te swoje 3H dziennie ale dołączyłeś do nas w 11.11.2010 i nawet nie minął miesiąc więc wydaje mi się że nie masz szans w dowód masz link do gametracker: http://www.gametracker.com/player/POg0%3A%27%5D/83.1.164.180:27015/ Jestem na NIE Edited December 8, 2010 by BORSUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 No cóż posty już nadrobił na serwerze widzę go codziennie wydaje się byc ogarniętym człowiekiem raz czy dwa pomógł mi nawet wykryc czitera .... Ja ogólnie jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Posty nadrobił? 16 Postów, w tym 2 tematy o admina. W których są 4 jego posty. Następne 4 w odwołaniu, co daje nam połowę postów (8 na ten moment [ma ich 16]) w jego interesie +1 w składach na truniej, do którego chciał się dopisać. 7 razy wypowiadał się gdzie indziej i to nie koniecznie pomagając, czy udzielając sensownej wypowiedzi. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 za słabo znam niestety NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Pograj tu troche a nie sie srasz o adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Pograj tu troche a nie sie srasz o adma Na dodatek srasz o adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Jestem leniwy NIE powody zostały wymienione m.in. przez Race,BORSUKA A no i MaciaSek coś do Ciebie: " nie widzisz, nie znasz bo mało grasz" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts