loN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Gracz o nicku "Smile" jest nie zrównoważonym dzieckiem ,które notorycznie na serwerze spina choć tak naprawdę nie wiem czym Skill brak tak jak i mózgu . Ten "gówniarz" spinanie to nie jedyny powód tej skargi co rundę piszę nie cenzuralne słowa i kieruje je do graczy świadków na serwie parę jest prawdopodobnie mam screena ,którego dołączę jako dowód proszę o ukaranie tego pajaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Może jakieś dowody ? ss albo coś , bez tego ani rusz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Dołączam się do skargi. Tego dzieciaka powinni ukarać. Rozumiem, że może się zdenerwował i kogoś powyzywał, ale bez przesady... Codziennie jest tak samo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 - Skarga nie jest wg wzoru. - Bez dowodów nic nie można . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 Sorry ,ale coś sie zepsuło i nie mogę wstawić Screen'a może na PW komuś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Kolega Smile mial juz kiedys perma za swoje zachowanie.. Jesli to co napisal lon okaze sie prawda to kolega sie pozegna z serverem.. Ub dostal pod warunkiem poprawienia zachowania. _______________ Dobra widzialem ssa Smile moge ci powiedziec tylko jedno: "BYE!" Edited December 8, 2010 by Koszmar11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 Screen przeszedł poprzez Gadu-gadu do admina o nicku "Koszmar`" Sprawiedliwości stało się zadość : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Czyli sprawa rozwiązana. ~Close Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Otwieram. Wrzucilby ktos tego screena niech wszyscy zobacza co Smile napisal ze dostal perm bana. Nie to ze Wam nie wierze jedynie chciałbym zeby ten ss sie tu znalazl z powodów formalnych. Z wyrazami szacunku pacz. Edited December 8, 2010 by paczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Paczek nie wierny tomaszek : ] Rzeczywiście mógłbyś wrzucić lon tego ss tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 jedyny ss ktory dostalem od loN'a wiecej nie ma ( nie wiem czy nie zrobil czy usunal) Z tego ss nic nie widac. Pozatym nie moge sie doprosic o orginalnego ss bez wstawek z painta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Resztę ss'ów już skasowałem ,iż nie miałem powodu trzymać ich na swoim kompie .. Po co ci czysty SS? przecież wszystko tam wyraźnie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 hehe... ten bind ustawiłem sobie na fy_snow. Fragomeni też miał coś o tobie i mówił przez mikro coś o tobie ale na niego już nic nie napiszesz... nie mówię że masz na niego skargi pisać ale jak jego pisanie ci nie przeszkadza, to czemu moje ci przeszkadza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Moim zdaniem, za to nie powinien dostać BANA chyba, że koszmar' potwierdzi to co mówi loN bo on widział screny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Na screenie nie widać jednego zdania, które pisał loN... Przydałby się oryginalny . Co do wypowiedzi Smile... Może z Frago sobie tak żartował, a z Tobą nie miał ochoty i uznał to za obraźliwe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Na screenie nie widać jednego zdania, które pisał loN... Przydałby się oryginalny . Co do wypowiedzi Smile... Może z Frago sobie tak żartował, a z Tobą nie miał ochoty i uznał to za obraźliwe. Ej człowieku, jak chcesz nabijać sobie posty to weź idź na real mod i tam doradzaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 nie wiem czy to zwykle nabijanie postów bo jest w tym racja tylko ze trochę źle ujęta bo to czy miał ochotę czy nie to jedna sprawa ale z tego co się zdążyłem zorientować to nie przepadacie za sobą co wskazuje na to ze sie nie znacie, więc mi nasuwa się pytanie: sadziles ze zupelnie obca osoba bedzie siedziala i sie cieszyla z Twoich teksów do niego:confused: takie coś uchodzi na sucho ale tylko wtedy jak obie strony mają na to ochote, konczac tak sie zastanawiam i w sumie teraz to juz nie wiadomo czy to bylo tylko jednostronne czy nie:P ale juz tyle napisalem wiec nie bede kasowal, nóż widelec ktos po przeczytaniu tego zastanowi sie do kogo co wysyla:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 Za Smilem nikt nie przepada ; ) Jeszcze tego niezrozumieliście ?! Temat jest do zamknięcia nie wiem po co jeszcze jest ogólnie dostępny.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Mi się wydaje że troche loN masz za mało dowodów na tego gracza ale moge ci podpowiedzieć że skoro skasowales resztę ss"ów to napewno znajdziesz je w koszu na pulpicie bez tego smile bana nie dostanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Szkoda tylko że loN wciąż nie napisał co sam pisał i za co Ja na nie go pisałem -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 lon nie napisał co robił sam ale ty moze nas oświecisz bo za dużo nie wiemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Z respa walił cały czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Że tak się zapytam masz jakiś dowód? Bo wiesz w takiej sytuacji to raczej bez podstaw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Że tak się zapytam masz jakiś dowód?Bo wiesz w takiej sytuacji to raczej bez podstaw Ze tak ja zapytam ? Czy wogole mamy jakis dowod ze Smile obrazal loNa lub kogokolwiek innego ? Jedynego ss jakiego dostalismy to ss na ktorym nie ma nic za co ban sie nalezy i w dodatku z wklejkami z painta. Co do calej sprawy uwazam ze smile powinien dostac ub. (Chyba ze koszmar pokaze jakiegos ss innego) Jesli przemyslal swoje grzechy to wiecej nie zrobi syfu na servie, jesli nie to zapewne dostanie perma i nie pomoze mu odwolanie. Chciałbym zakończyc to szybko. Sprawe proponuje oddac w rece thermala jakoze koszmara nie ma juz pare dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 No tak paczek trzeba to dobrze przemyśleć bo opinie ludzi nie biorą się z chmurek... A jego tłumaczenie w tej sytuacji brzmi po prostu jak próba zrzucenia winy (Nie oceniam z góry) mówię tylko, że tak to wygląda na pierwszy rzut oka... A co dalej zrobimy trzeba jeszcze raz przemyśleć PS. Trzeba poczekać na koszmara lub tak jak mówisz niech wódz zdecyduje hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts