ReVo Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Już miałem kiedyś na niego demko, ale musiałem formata zrobić i mi się usunęło . No więc proszę o zbanowanie gracza o nicku cumshooter ; ]. http://rapidshare.com/files/437276050/cumss.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 (edited) SID STEAM_0:0:7369722 Wg mnie ma wh na 100, wcześniej też miał dziwne akcje, ale nie nagrałem ich . Edited December 16, 2010 by ReVo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Bana dostał, trzecie demko ma Skuziak. W odwołaniu będzie można to wkleić i sprawdzić. Ja ich jeszcze nie widziałem .. ponieważ, niestety, nie mam czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Niestety, nie mogę obejrzeć demka. Mój system go nie odczytuje, a sieć nie może odnaleźć prawidłowego programu. Miał kiedyś robione ss'y przez mnie i NIC nie miał. więc nie wiem może ma blokadę robienia ss'ow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psikuta Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 BanY demko w cs'ie odtwarzasz. Odpalasz CS'a, potem konsole i tam wpisujesz "playdemo <nazwa demka>". Tylko chyba najpierw musisz plik przekopiować do folderu z csem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Co do demka Revo, można by pomysleć że coś ma. Chociaż, jak powiedział Adas, mógł usłyszeć kroki. Jednak nie jestem pewien co do pierwszego zabicia. Drugie demko (Adasa) - nic na nim nie ma, nie warto nawet ściągać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 Przecież nie robilibyśmy demek żeby tylko dostał bana czekając aż będzie miał "dziwną akcję". Ja już kiedyś wiedziałem, że gra na wh, ale jak już wcześniej napisałem nie mam tych dem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 To jest link do demka nakręconego prze zemnie na tym widać coś według mnie. http://rapidshare.com/files/437557921/demko_cumshota.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Jak dla mnie banik całkiem zasłużony... ^^ ... Czy te demka mogą kłamać? hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 (edited) Co do demka Mike.'a - brak słów. Wiedziałem, że jedzie na wh, więc powiadomiłem admina (mike'a), aby nakręcił demko. 1. Wychodzi z celownikiem na bani typka. 2. - 1 punkt + gościu w rogu z kosa na expercie - BANIA... 3. Wie, gdzie kto jest, kiedy wyjdzie itp. itd. Wniosek: BAN W 100% ZASŁUŻONY --- Edit Raca: Kanapka! Przez ciebie dostane jaskry. Po co te kolory?! Edit Mike.: No nie wiem po co tyle kolorów na wsadzałeś . Edited December 17, 2010 by Mike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CumShOoOoter Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Jesli to dla was powod aby mnie zbanowac to ok, trudno prosic sie juz nie bede. Smiech na sali - serwer na ktorym admini (jak BanY oraz Blancik) sami czesto graja z WH... Coz milo bylo bicie fragow teraz tak rozsadnie z waszej stony bylo by tak, ze 'i po co ci to bylo' oraz 'ReVo' rowniez powinni byc tak samo sprawdzeni trzymajcie sie i pozdrowka dzieciaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Cumshooter - sprawa zakończona (wg. mnie). Widać, zanim wyjdziesz już masz namierzony celownik na banie typka, chociaż ten był na kosie na expercie, w miejscu, w którym bardzo trudno dostrzec. I zanim wyszedłeś, już zacząłeś strzelać - i bania ... I to nie jeden raz... Na demku bardzo dokładnie to widać - wpadłeś chłopaczku. Co do ReVo i Adasia - oni po prostu ogarniają. To samo Blancik i BanY. Więc ty wyszedłeś na dziecko :/ Przykro nam. (Wg. mnie) Powinieneś się pożegnać z serverem jak i z forum (Oby nie) do zobaczenia! Tak kończą loooooserzy z wh i haxami. pozdro kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ajć ale ten świat jest okrutny... Takie tłumaczenie się jest bezsensu... Cumek ;] Arrivederci my friend ;] "Ja nie chciałem go zabić tylko sprawdzić jak głęboko się nóż wbije" ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Na Demku wszystko widać, sprawa wyjaśniona byebye Cum. ~~zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
I po co Ci to bylo .! Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Pozwoliłem sobie otworzyć. Coz milo bylo bicie fragow teraz tak rozsadnie z waszej stony bylo by tak, ze 'i po co ci to bylo' oraz 'ReVo' rowniez powinni byc tak samo sprawdzeni Minusie. Że ja ogarniam lepiej niż Ty na wh to nie moja wina. Nie bój ,się sprawdzali mnie już trzy razy i co ? Nic bo nie mam nic, w przeciwieństwie do Ciebie. Tacy gracze jak Ty obniżają rangę dobrych i uczciwych graczy Steam. 3 się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts