Raca Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Witam, miałem nie pisać tematu ale co tam Chciałem się z Wami pożegnać i podziękować za wspólną grę przez te 1,5 roku Za wszystkie aktywne bany (285), jak i nieaktywne (410) Powód jest jeden – tenshit. Dostał ub, więc nie mam po prostu ochoty z nim grać i robić niepotrzebne spięcia na serwerze, czy na forum Więc mówię Wam, cześć! No i nie chcę głupio wszystkich wymieniać
BanY Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) No szkoda raca ;/ z servera to najbardziej ciebie lubiłem ;D Edited January 2, 2011 by BanY
Zuza . Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 z servera to najbardziej siebie lubiłem ;D Ale jesteś miły Raco, Nie wiem co mam napisać, bo nie znajduję odpowiednich słów. Przepraszam. Jedno jest pewne, już nie będzie tego co było kiedyś. Szkoda że odchodzisz. (Karolu) . Więcej już nie będę pisała w tym temacie. . . Pozdrawiam.
paczek Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Nara, jestesmy w kontakcie skype/steam/nk/kom wiec nie ma co sie rozczulac nie ?! Racu! Bedzi mi brakowalo twoich porad kulturystycznych. xd Edited January 2, 2011 by paczek
BanY Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Mialo być ciebie ;D P.s Taczu to ty?? ^^ Widze wiejskie klimaty , i gdzieś Tessco macie w okolicy no GZ edit. Sprostowanie. to nie taczu to racu edit. na początku mi się tak wydawało też ;D Edited January 2, 2011 by BanY wyjasnienie;p
Raca Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Taczu, ok .. ale nie musiałeś pokazywać mi Twojego zdjęcia .. Zaraz powiesz, że tam na ten stóg siana też wlazłeś Na przyszłość taczu, nie pokazuj już swoich zdjęć
BanY Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 To kogo wkońcu te zdjęcie ;D? bo nie wiem pod jakim adresem się śmiać
Koszmar11 Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o Tacza;p
paczek Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 To raca wyslal mi to zdj i chwalil sie ze mu w belgi tesco otworzyli ;]
BanY Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Taczu przepięknie wyszedłeś, na tym po prawo. Twoje usta podkreślają twoje przepiękne oczy, ochh i jaka zacna broda ! No na prawde masz szanse zostać Tap Madl !~.
Koszmar11 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Bany lepiej sie nie wpiepszaj bo i Ciebie znajda na necie ^^
BanY Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Cwaniak w necie, pizda w świecie co nie ;D?
Recommended Posts