paczek Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 # Nick: TaczMajEs # Wiek: 17 # Steam_ID: STEAM_0:0:13466544 # Staż w CS: 5 Lat # Datę rejestracji na forum: 11:06:2009 # Link ze statami z game tracker danego serwera dalem z bf2 bo na w3 jeszcze nie mam ale nadrobie # Od kiedy u Nas grasz - Gram dosc dlugo jakies 1.5 roku # Powód ubiegania się o Admina: Powodem jest to iz chcialbym pomóc w rozkręceniu serwera war3ft na nowo # Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Ogolnie to juz troche ogarniam amx potrafie zbanowac i upomniec. Nie sprawiałem nigdy problemów. Przestrzegam regulaminu i ogolnie znam zasady. Niektórzy mnie znaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) po 1 nie nzamy sie(widzialem cie moze z dwa razy na servie), po 2gie nikt cie nie lubi, po 3cie za malo postow na forum, po 4te za maly staz na servie... xd dobra Tak ;p Edited January 3, 2011 by Koszmar11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Taak za mało postów zdecydowanie ;D Nie no Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 proszę aby wypowiadali się tylko administratorzy serwera war3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts