jony1111 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Mam wielka prośbę o odbanowanie mnie dostałem bana jakoś pod koniec października wtedy grałem na ns i nie mogę znaleźć SS-ów teraz zakupiłem Steam a ns-a już usunąłem z komputera ponieważ mi już nie jest potrzebny a bardzo mi zależy na grze na tym serwerze Moja nazwa Steam to <J>on<Y> Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 posiadasz 38 permów na naszym serwerze... nie masz co liczyć na UB http://www.instantsfun.es/drama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Uhhu... kolego widzę, że Cię trochę poniosło 38 baników... To jest coś raczej ub to nawet przez myśl Ci nie powinien przejść ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 http://www.instantsfun.es/drama Macias, ja nie wiem skąd Ty to bierzesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Macias, ja nie wiem skąd Ty to bierzesz O tutaj jest ! http://www.instantsfun.es Link to comment Share on other sites More sharing options...
jony1111 Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 ale ja niedostawalem ich za czity tylko za każdym razem jak wchodziłem to ban dostawałem i dlatego nazbieralo ich sie az tyle gdybym gral na czitach to nawet bym nie prosił o ub Prosze odbanujcie mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) doigrałeś się w końcu... koniec ze zmiennym ip i dobrze Ci tak Wkurzają mnie tacy ludzie co się czują bezkarni bo mają neo... To właśnie od takich jak ty wzięło się określenie "dziecko neo" Długie ramie sprawiedliwości nareszcie cie dosięgnęło ale ja niedostawalem ich za czity pierwsze bany były za czity Edited January 17, 2011 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Macias strażnik TheGames ;] hehe Popieram wujka maciasa ;] Sprawiedliwe ramie TG dopadnie każdego ;] hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) O tutaj jest ! http://www.instantsfun.es Quiero saber si Macías habla espanol, ya que el dominio es espanol. Y pero no cambia el tema: Yo he visto a los trampo en nuestro servidor Czyli: Zresztą, sam widziałem jak czitujesz na naszym serwerze Wchodziłeś na banach, czego robić nie powinieneś, na dodatek gdy tylko dostawałeś bana to wyzywałeś adminów. Edited January 17, 2011 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
jony1111 Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 1 raz byl ale sie dogadalem z adminem nie pamietam z ktorym i powiedzial ze mam ostatnia szanse ale ten admin nie przekazal reszcie i oni dawali mi bany co chwila Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 bueno si yo sabía que habla español a decir PS. Maja, Habla español Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 No lo se que habla espanol en TheGames. Pero dudo que macias lo puede. No utilice Translator Wiem, wiem, mój jest do bani ale to mój pierwszy rok ^^ Poza tym nie wiedziałem że Maja zna ten język A co do ciebie, jony, to że dogadałeś się z jakimś adminem, który w dodatku nic nam nie powiedział to nie nasza wina. Jeśli to był Pedo-blant lub Je-bany, to ich zdanie gówno da(ło). Więc skończ się tłumaczyć, masz tyle banów i neostrade. Ub być nie powinno, ale to moje zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Szczerze mowiac ub nie powinienes miec , poniewaz takich rzeczy sie nie robi chlopcze na aktywnym banie . Bylo najpierw sprawe na forum dociagnac do konca potem wchodzic na serwer. 38 banow ... To ja tyle nie mialam przez 7 lat jak gralam wliczajac w to bany za ping/kulture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Wypowiedź RACY 4ever ;] Koleś żeby prosić o ub trzeba mieć argumenty tobie ich brakuje;] :down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 UB odrzucony ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts