xDfigix Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Siemka! Widzę że na tej kategorii nic nie piszecie to ja rozpocznę A mianowicie mam problem od ostatnich paru dni... Gdy grał mój młodszy brat na Xboxie (od rana bez przerwy :/ ) to gdy go wylaczyl juz wieczorem ok. 22.00 i chciał go włączyć jeszcze raz to wyskoczyl bład o nazwie error E 74 . Świeci się jedno swiatelko na czerwono po prawej stronie na dole :/ Czytałem dużo poradników ale coś mi sie nie naprawia Dać go do naprawy? Czy da się samemu jakoś go naprawić?? Z góry Dzieki Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 polecał bym Ci jednak oddać go w ręce kogoś, kto zajmuje się tym zawodowo, od razu Ci odpowie czy się da czy nie I polecam także na poczatku zadać 2 pytania "czy się da naprawić" , "za ile da się naprawić?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts