Hudy Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 1. Odwołanie od bana 2. Data Otrzymanego Bana: 30.01.2011 3. Godzina: około 22:39 4. Nick Admina wręczającego: nie mam pojęcia, który był taki "mądry" 5. Nick Gracza zbanowanego: Hudy 6. Uzasadnienie bana: 7. Treść odwołania: Mam stema i nie mam pojęcia za co dostałem pernamentnego bana. Admin, który mi go wlepił nie napisał za co, ani nawet ss nie zrobił... Najwidoczniej na tym serwerze i osioł może być adminem. 8. Screeny - nie zostały zrobione i właśnie z tego powodu zamieszczę kopie z consoli...
Johny_Killer Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Ok Ok przepraszam mój błąd, źle sprawdziłem na banliście. Myślałem że miałeś perma od flesza a to było tylko 240min. Osioł hymmm bez komentarza bo jeszcze mi ciśnienie skoczy i meliske będę musiał zaparzyć.
hulkster Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Ok Ok przepraszam mój błąd, źle sprawdziłem na banliście. Myślałem że miałeś perma od flesza a to było tylko 240min. Osioł hymmm bez komentarza bo jeszcze mi ciśnienie skoczy i meliske będę musiał zaparzyć. 7. Treść odwołania: Mam stema i nie mam pojęcia za co dostałem pernamentnego bana. Admin, który mi go wlepił nie napisał za co, ani nawet ss nie zrobił... Najwidoczniej na tym serwerze i osioł może być adminem. no ja nie wiem czy nie musiał bym jakiś przeciwko nadciśnieniu wziąć... Rozumiem, że kolega jest nieomylny, i ultra wyrozumiały... dobrze otaczać się takimi ludźmi...
Recommended Posts