Hudy Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 1. Odwołanie od bana 2. Data Otrzymanego Bana: 30.01.2011 3. Godzina: około 22:39 4. Nick Admina wręczającego: nie mam pojęcia, który był taki "mądry" 5. Nick Gracza zbanowanego: Hudy 6. Uzasadnienie bana: 7. Treść odwołania: Mam stema i nie mam pojęcia za co dostałem pernamentnego bana. Admin, który mi go wlepił nie napisał za co, ani nawet ss nie zrobił... Najwidoczniej na tym serwerze i osioł może być adminem. 8. Screeny - nie zostały zrobione i właśnie z tego powodu zamieszczę kopie z consoli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Ok Ok przepraszam mój błąd, źle sprawdziłem na banliście. Myślałem że miałeś perma od flesza a to było tylko 240min. Osioł hymmm bez komentarza bo jeszcze mi ciśnienie skoczy i meliske będę musiał zaparzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Ub ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Ok Ok przepraszam mój błąd, źle sprawdziłem na banliście. Myślałem że miałeś perma od flesza a to było tylko 240min. Osioł hymmm bez komentarza bo jeszcze mi ciśnienie skoczy i meliske będę musiał zaparzyć. 7. Treść odwołania: Mam stema i nie mam pojęcia za co dostałem pernamentnego bana. Admin, który mi go wlepił nie napisał za co, ani nawet ss nie zrobił... Najwidoczniej na tym serwerze i osioł może być adminem. no ja nie wiem czy nie musiał bym jakiś przeciwko nadciśnieniu wziąć... Rozumiem, że kolega jest nieomylny, i ultra wyrozumiały... dobrze otaczać się takimi ludźmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts