TzB Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Tytuł Tematu: Odwolanie od bana Data otrzymania kicka\bana: 09:24:2009 Godzina: 19: 20 Nick Admina wręczającego: ... KurdeMac < jak pomylilem nick sooryy Uzasadnienie kicka\bana: ... za reklema serwa Treść odwołania: ... a wiec tak weszlem na jakiegos na serwa CSDM cos tam i cos mi sie zmienilo ze jak nacisne k to mi ich serwa wysyla na cs nie chcialem sorry nawet jak mnie nie odbanujecie to prosze jak moge to zmienc ?? Edited September 25, 2009 by TzB zobaczylem na ban list kto mi dal bana :)
Benny Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Po pierwsze to się pisze "wszedlem" a po drugie zbinduj cos co ci bedzie potrzebne na ten klawisz i po klopocie a jak nie to w opcjach i ustawienia klawiszy
TzB Posted September 24, 2009 Author Report Posted September 24, 2009 sorry za blad jestem letko wkurzony jak moge zbidowac mikrofon ??
Ynex Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Jeśli mogę zabrać słowo to chciałem powiedzieć, że niektóre servery właśnie zmieniają ustawienia i wymuszają na przykład zmianę klawiszy... Na "F" "T" "Z" i jakiś innych klawiszach miałem zbindowaną reklamę więc jest to spowodowane wchodzeniem na inne servery, jednak jeśli widzisz, że masz takie coś to powinieneś odpowiednio na to reagować. Żeby odbindować klawisz należy napisać unbind "klawisz" (literka w tym cudzysłowie). Nie pisze się "letko" tylko "lekko" Jak zbindować mikrofon? bodajże bind "k" +speak
TzB Posted September 25, 2009 Author Report Posted September 25, 2009 Dzieki DEN teraz nie mam zadnej reklamy;) jak bym mogl jeszcze poprosc o odbanowanie mnie
orochi Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 wytlumaczyl sie, przeprosil, spytal jak to zmienic... wezcie mu bana zdejmicie bo widac ze mu zalezy
Recommended Posts