transs Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 co to jest wogole za przyczyna "PIS" ?? nie rozumie za co dostalem bana !!! zal tego admina:down: gram tu juz 1,5 miesiaca i wszystko bylo ok jak gralem z innymi adminami... ile Ty masz lat wogole co dobre staty mialem i za to ban?? czekan na odbanowanie bo to dobry serwer jest chociaz z kim pograc xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 (PiS) - Prawo i Sprawiedliwość – polska partia polityczna zarejestrowana sądownie 13 czerwca 2001 (pierwszy komitet lokalny PiS powstał już 22 marca 2001), założona przez braci Lecha Kaczyńskiego i Jarosława Kaczyńskiego na fali popularności uzyskanej przez Lecha podczas sprawowania przez niego funkcji ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego w rządzie AWS. Deklarowana ideologia partii stanowi połączenie konserwatyzmu, chrześcijańskiej demokracji i wartości republikańskich. W latach 2005–2007 Prawo i Sprawiedliwość sprawowało władzę, tworząc rząd Kazimierza Marcinkiewicza i rząd Jarosława Kaczyńskiego (od 2006 do 2007 w koalicji z Samoobroną RP i Ligą Polskich Rodzin). W latach 2005–2010 Lech Kaczyński sprawował urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. Prawo i Sprawiedliwość należy do grupy Europejskich Konserwatystów i Reformatorów. Działacze PiS starszej generacji wywodzą się ze środowiska "Solidarności" i późniejszej AWS (Porozumienie Centrum, RS AWS, SKL i ZChN) oraz ROP. tak, miałeś za dobre staty i masz bana, u nas tak zawsze czekan na odbanowanie no to Czekan dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ja to nie wiem naprawde ten One Shot to taki wredny. Skieruj sprawę do Strasbourga i na wszelki wypadek jeszcze sąd wojenny w Norymberdze zawiadom o zbrodni na Tobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transs Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 śmiech na sali dosłownie !!! większego kabaretu nie widziałem a kto wie skąd on jest?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Jestem ZA odebraniem mu uprawnień. To jest niedorzeczne, żeby banować za nic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Warszawa - Grochów jak chcesz to podam Ci dokładniejsze namiary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transs Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 lepiej pogadaj z nim niech on sie ogarnie i mnie od banuje . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 transs ale czy ty chcesz kogoś tu straszyć? (pompa) człowieku napisałeś że to dobry serwer jest, ale on właśnie należy do one shota więc nie masz prawa mu rozkazać czy macie od banować czy nie więc weź człowieku wyluzuj i poszukaj innego serwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Eeee Wrona zepsułeś zabawe.! Prawie mu sie udało wymusic UB na tym 'One shot.. ' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Zna ktoś wogole tego kolesia? Na forum nie ma takiego chyba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 <3 Kocham takich jak on ; ] Wyznaje zasadę, że ktoś kto potrafi kozaczyć przez internet i jest mocny w gębie to dziecko i frajer i może mieć nawet 50 lat... Kolego weź się ogarnij po 1) Nikt nie musi cię od banować a jedynie może to zrobić wraz z przypływem dobrej woli po 2) Musisz przedstawić jakieś argumenty ciekawe żeby admin zastanowił się chociaż nad ub po 3) Sam skreślasz sobie szanse na ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transs Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 zdenerwowalem sie tylko bo za free dostalem bana nic nie przeklinalem ani nic dzis juz mi przeszlo ... ok zostawiam to jemu jak bedzie czlowiekiem to da mi ub a jak nie to trudno.. milo sie gralo :up: narazie pany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Wrona, kurczę (w sumie wrona nie kurczę...) nigdy nie bawiłeś się w naiwniaka? Eh nie dałeś nawet nam się rozpisać z nowym kolegom. ^^ Chciałbym zwrócić uwagę że Thermal przestał już oglądać dr.Housa bo w jego poście nie było ciętej riposty tylko szczera odpowiedź. Zauważyliście to? Teraz ogląda pewnie 1 z 10 albo jaka to melodia i po kolei kogoś wyklucza xD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ej co masz do House'a zajebisty serial ja właśnie nowy odcinek ściągnąłem:p a co do tematu to ta skarga w tej formie to był strzał w kolano i mocno wątpię żeby dało się je poskładać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts