barys Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Tytuł tematu: Podanie o Admina BF2 a[R]y Nick: a[R]y Wiek: 16 Steam_ID: STEAM_0:0:25755962 Staż w CS: 5 Lat Datę rejestracji na forum: 15.02.2011 Od kiedy u Nas grasz - pol roku tem ugralem non stop i teraz znowu (miałem problemy z kompem ) Powód ubiegania się o Admina: Moim powodem sa nadmierni cheaterzy z rana nieda sie czasami grac a i niezawsze sa admini dostepni i poziom cheatowania wzrasta z rana jak i w południe Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Jestem często online pomagam admina w ogarnianiu cheaterów potrafie ogarnac amx. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Gdyby nie te posty to był bym na TAK ale dopóki ich nie nadrobisz to jestem na NIE Popracuj trochę na forum to wtedy pogadamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Tez jestem na TAK tylko twoje 3 posty... Sam mam malo ale bez przesady Jestes prawie ciagle online, staz 5 lat, zanjomosc AMXa Jest dobrze ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 (edited) Jestes prawie ciagle online Małysz nie przesadzaj :> a nwet jeżeli jest online to nie gra az tak często. ale faktem jest to że pomagasz. Poudzielaj się na forum i graj częściej ; ) Teraz Nie. Edited February 20, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 (edited) And you are? Edited February 20, 2011 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 jestem na NIE mało postów dopiero co się zarejestrowałeś na forum nie znam Jeżeli banlista wskazuje ze Rebel dostał screany na forum to niech je pokażą i udowodnia Rebelowi ze "cheatowal" co jest niemozliwe jak nie to zamykamy temat a Rebel ma unbana ta wypowiedź oznacza, że nie masz nawet pojęcia w jaki sposób działa zrobienie komuś screenów Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 1. Kim jesteś? 2. To co macias . chyba nie masz pojęcia o amx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 no wiesz co do tego z ss to nieogarnolem bo prawie niespalem ale jak widac Rebel dostal unbana a jak chcecie zebym sie poudzielal i troche poczekal ok zrozumiałem Zamykam Temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 1. Moim zdaniem od niedawna grasz na BF2. 2. Ilość postów. 3. Nie pisz na czerwono. Niczym nas nie zachwyciłeś. Niestety 3 razy na nie. Dziękujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Mam chwilę wiec się wypowiem w twoim temacie. Zacznijmy od tego że niedawno założyłeś konto na forum. Szczeże mnie to tak bardzo nie rusza ale reszta kolegów ma taki sentyment do tego. Gra na serwerze. Niestety będe bardzo niemiły. Grałem kilka razy z Tobą i niestety nie było to zbyt miłe. Używasz wulgaryzmów i wyzywasz innych graczy niestety to mnie bardzo rusza.Kultura osobista jest bardzo ważna. Ja naprawde nie mam tolerancji do osób które traktują innych graczy jak "Ścierwo"(jeżeli kogoś uraziłem tym w "" bardzo przepraszam.) amx to rzacz której można się nauczyć,z cytatem maciaSa przypomniał mi się jeden admin który nie potrafił się ogagować(nie będe zdradzać jego nicku ale go pozdrawiam ^^) Jestem na tak i na nie.Popraw się a napewno nasz Mistrz da Ci szansę(Chyba^^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Grałeś już tu kiedyś pózniej miałeś przerwę dosyc długą. Na forum od niedawna ; ] Hmm... Szczerze mówiąc musisz się trochę postarać podpowiadaj adminom wskazuj kogoś podejrzanego pokaż, że ogarniasz odwiedzaj forum ; ] A ja będę na TAK alee... nie tak szybkoo musi minąć trochę czasu PS. Frago jesteś fanem Justina? To tak jak ja świetnie piękny avatar.... Jeśli chcesz to możesz dołączyć do mojego fun clubu Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych http://www.onjestpedalem.pl ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts