hulkster Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 jeżeli chcecie jakiś konkretny PERK albo konkretną Klasę na nasz serwer COD IP cod.thegames.pl napisz tu, kim byś chciał grać, lub co dostać za zabicie przeciwnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Wczoraj została usunięta klasa: komandos dlatego, że była bugowana Piechota Morska jest fajna... Mam podać cały opis klasy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Nie komandos, tylko szpieg. O ile się nie mylę, kroki w sprawie naprawy tego błędu zostały podjęte Wróć szpiegu [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 chrzanisz! szpieg? Cholera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 kolejna sugestia: może mało istotna ale powiem. Ja na coda nie wejdę jeżeli będą tam boty. Według mnie to jest kiepski pomysł... chyba że zostawisz tam MAX 4 boty. Miałeś jakiś konkret na celu że je tam wrzuciłeś?? Rozkmińmy temat^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ja bym byl zeby wprowadzic spadochron!!! I zeby nie byl pod E to jest wazne, naprzyklad pod bindem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Dziękuję za nowe klasy, Thermal . Tylko jedno "ale" do powstańca, ma on nieśmiertelność przez 4sek, niby mało, ale grałem na pewnym CoD i bardzo utrudnia grę ta klasa. Nawet wyzywali tych, co nią grali . A więc jeżeli innym też ona przeszkadza to proszę o usunięcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Wczoraj kilka osób grało powstańcem i ja przynajmniej nie narzekałem, że utrudnia mi grę ta klasa ;] PS. No i właśnie thermal fajnie, że wprowadziłeś te nowe klasy ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek22 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 zrobcie klase Pakoowski xdd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek22 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 powie mi ktos gdzie moge znalesc klasy premium do kupienia na cod moda bo niemoge znalesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Mam kilka propozycji itemków: Woreczek na twarz-Blokowanie strzałów w głowe Płapka-Zdobywając przedmiot odrazu giniesz zawodowy scouter- 1/2 1/3 z scouta i 20 kondycji(Tak samo z AWP można zrobić) buty taliba - auto bh i 25 kondycji Zbroja niewidzialności - masz całkowitą niewdzialność i twoje pkt hp zredukowane zostają do 1 teczka uczonego.- dodanie 45 int (nie na stałe oczywiscie;d) Tajemnica strzelca - otrzymanie broni ak/m4a1(Losowo) oraz 10 dmg dodatkowych z nich naboje przepychu- wyrzucenie broni dla przeciwnika po strzale szansa 1/2 1/3 Kilka klas które mogły by być ciekawe i dodać sensu gry:) Szturmowiec- m4a1 nie słychać kroków, 30 hp i 40 speed. Terrorysta- Ak47 50 speed 1/4 z HE Komunista- Scout (1/3 z niego) ubranie wroga -20hp 30 speed Telegrafista - Na radarze widzisz wrogów (broń famas + usp ) 2x flash. No i Oczywiście Czas na pr0 itemek tylko i wyłącznie dla Permalka LamminG- 50 rakietek 300 int 300 wytrz 1500 hp 150 speed 1/1 z każdej broni + no-recoil ;d z tym lammingiem to żarcik ;d Edited May 29, 2011 by Shocer Dodanie kilku klas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Shocer, w sumie fajne te itemki Jestem za ich wgraniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts