Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

przyznaje ssie do tego bledu, troche mnie ponioslo ale jezeli wskakuje na Ciebei 2 graczy i oskarza Cie zamiast pomoc. A w dodatku mowi o tobie "s***" to wydaje mi sie ze bylo to w miare zrozumiale. Z gory wszytkich graczy ktorzy zostali urazeni moim k**** przepraszam.

Posted

więc tak może nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego że żeby gracz dostał bana za wh czy aima to najpierw pasowałoby nagrać demko bo czasem ss nie wystarczy a to wymaga nagrania czasem dwóch rund a czasem 5, wiec wcale sie nie dziwie temu ze dostal tego bana dopiero po kilku rundach a takie teksty w stylu czemu admin go jeszcze nie zbanowal sa nie na miejscu jesli ten siedzi na spect i pewnie nagrywa demko

Posted

PS. za nieodczekanie 1 bana też perm mu się należy (FoXoI').

hm.. ciekawe historię Maju opowiadasz, po 1 :] 1 bana oddczekałem :] 1godzinka tylko ;) po 2 dopiero po banie cię nie ładnie nazwałem wiadomo jak.. a z tym dzieckiem to też przesadziłem, i spamowałem komendą "say_team HUGO MA AIMA" dopiero później powiedziałem " ten admin to dziecko jakieś widać od razu..." a po za tym dlaczego za tego bana na godzine teraz mnie banują co wejdę na serv ? to jest fer ? oddczekałem godzinę a teraz pan "Mariusz_dominator_pudzianowski" banuje mnie jak tylko wejdę, ponieważ "nie oddczekałem 1 bana" co jest bzdurą nie wiem przez kogo wymyśloną.. Maję przepraszam za moje zachowanie, bo faktycznie grubo przesadziłem... lecz w twoje zachowanie było też nie fer w stosunku do mnie.. tyle chciałem powiedzieć.. proszę o nie banowanie mnie :x

Posted

Nie ma sensu dochodzić czy ktoś kłamie czy nie, pytanie jest tylko czemu obie strony nie piszą wszystkiego co się działo. Odbanowałem Foxoi (z wyjątkiem bana Maj-i który minął) ze względu tego, że tamte bany były "niby" za aktywnego bana? Sądzę, że obie strony powinny wyciągnąć wnioski z tej dyskusji. Nie byłem świadkiem tego zdarzenia dlatego nie wypowiadam się zbytnio ale uważam, że sprawę można zamknąć.

Tyle ode mnie

Ynex.

Posted
i spamowałem komendą "say_team HUGO MA AIMA" dopiero później powiedziałem " ten admin to dziecko jakieś widać od razu..."

Właśnie po takim jednym zdaniu można łatwo stwierdzić wiek, jak i IQ.

Normalny człowiek co by zrobił? - Tak, pomyślałby ..

Pomyślałby o tym, że admin może robi coś innego, może gada przez telefon, może rozmawia z kimś w pokoju. Ale nie, najlepiej jest spamować.

Nie lepiej w takim wypadku wyjść z serwera i wrócić jak wyjdzie ten cheater?