Machin Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Nick: Machin Wiek: wystarczający Steam_ID: Non-steam Staż w CS: Trochę już gram i to bez czitów Datę rejestracji na forum: dzisiaj Od kiedy u Nas grasz: Chwilę już gram Powód ubiegania się o Admina: Na serwerze jest bardzo wielu graczy czitujących, z którymi Mariusz sobie nie radzi. Chciałbym mu pomóc, bo to mój przyjaciel. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Jestem najuczciwszym graczem na serwerze, nigdy nie miałem ani nie mam czitów. Potwierdza to fakt, że Mariusz_Nieogarniator_Pudzian sam dał mi UnBana Kolejnym argumentem jest to, że na serwerze jestem znany. Bardzo wiele osób jak tylko mnie zobaczy na serwie krzyczy z radości: "Kurwa znowu Machin jest!". Na serwerze mam bardzo wielu przyjaciół, którzy cenią mnie za moją uczciwość. Jestem wzorowym graczem, który nie oszukuje administracji przerabiając screeny. Proszę o jak najszybsze przekazanie mi admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Proszę o jak najszybsze przekazanie mi admina. Proszę bardzo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts