hulkster Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Witam Sprawa tyczy się ludzi grających tu / i adminów Oraz pewnej osoby grajacej tu o nicku DEN Oto on, DEN, ultra gracz ktory jak twierdzi jestem Bogiem Otóż TAK, jestem, wydalo sie, tylko nikomu wiecej nie mówcie Generalnie dostal Bana na forum i serwerze, nie wie za co biedaczek... Szkoda, ja nie bede tlumaczył, niezle tlumacza na translate.google.pl jak ktos musi... I za co dostał, to sprawa miedzy mna, a nim, jak nie wie, jego strata umrze w nieswiadomosci, chyba ze odwiedzi wróżke Sprawa tyczy sie bardziej Kapusiów ktorzy jak to kapusie donosza Den szuka teraz przyjaciół,dupe mi obrabia na okolo juz od jakiegos czasu Oczywiśćie wyglaszajac swoje teorie, prawie jak pastor - chwalmy Pana... Jak sie okazuje, wiele rzeczy ktore mowi to czyty bull shit Teraz bedzie oczernial mnie, serwer, innych adminow (bo przeciez on jest med, wy jestescie low-pamietajcie) Wujek dobra rada zaleca-jesli macie wiecej w glowach niz on podejdzcie do tego z dystansem, do tematu na jaki wlasnie robi wywod czuje sie on urazony, ze zajpierw nie mial juz adma, potem zostal zbanowany Tak jestem bogiem, uswiadom to sobie.... To moj serwer, moje zasady, mozemy podyskutowac ale nie pozwole sobie na to by ktos wymuszal cos na mnie jak jestes na moim podworku Łatwo jest dupe obrabiac komus za plecami, znam kilku takich fake jak ty oraz twoi koledzy,ktorzy sprzedaja informacje tobie dalej jak juz nie mozesz tu zajzec To tez ozdrawiam Cie srodkowym palcem Bo zakladam ze nie masz jaj, i nie powiedzial bys mi tego samego w oczy ale ok, taki jest internet, mozesz byc prawie anonimowy.... *50 znajomych na nk tym 49 kont fikcyjnych + kazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 ja tylko dodam widze to zdjecie 1wszy raz... i od razu nasunelo mi sie na mysl ze wyzej opisany czlek ma usmiech jakby zdjecie robila mu jakas gola dziwa ktora wynajal na prywatna sesje gdy jeszcze byl w mundurku ( pewnie myslal ze jak wojskowy to tez dostanie znizke jak na bilet ) to tyle.. ps: kazdego konfidenta trzeba zrownac z gleba JEBAC PO JEBAC KACZKI JEBAC KONFIDENTOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 I powiało chłodem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jony Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 "Mam jedną pierdoloną schizofrenię Zaburzenia emocjonalne Proszę puść to na antenie Powiem ci że to fakt Powiesz mi że to obciach Pierdolę cię I tak rozejdziesz się po łokciach Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie O rany rany Jestem niepokonany Ha I Pe Ha O Pe Bez reszty oddany Przejebany Potencjał niewyczerpany Chyba w DNA on był mi dany Czekaj Fokus, Rah Jeszcze oszaleją wszystkie pizdy Gdy poznają mój urok osobisty Duszę artysty To jaki jestem skromny i bystry Szczery do bólu Że aż przezroczysty I wiesz co mnie boli Że w głowach się pierdoli Zakłócony Pokój ludziom dobrej woli Jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie W pełni poczytalny Za czyny swe odpowiedzialny Jak ty nieprzemakalny Pędzi tu jak halny Wyprzedza świat realny Nawiedza wirtualny System binarny Materiał łatwopalny Da przepływ momentalny Energii, cios werbalny Kandydat potencjalny Na występ teatralny Doznaje szoku w 2000 roku Za to spalmy Pora na elaborat Eksperymentalny W sposób niekonwencjonalny Głoszę treści, słuchaj proszę Trafiam cię w punkt centralny Wiedz że niepewności spłoszę Nastroszę się Gniew boski jest nieobliczalny Unoszę cię Bo z góry widok kapitalny I idealny obraz Jak krajobraz tropikalny Monstrualny krach Rah nieprzewidywalny Jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Widzę, widzę, widzę Więcej wiem więcej Tak to jest mniej więcej Uczę się sztuki życia Hip hop to mój sensei I rzucam tym A to jak kauczuk Czysta technika Żadnego fałszu Niuanse Sensacyjne seanse W bezsensie sens jest jedynym awansem Balansem w naturze Równowagi korekta Unoszę się ponad to Na specjalnych efektach Cel eS eM O Ka na kartki biel A eN Be eL O Ka E Jot Be E eL Lekko jak hel napełniam trwogą I zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom Ogrom Pfk Podąża swą drogą Przysięgam na ogon Uwierzysz w co zechcę A poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze Jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie" AMEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 dalsza czesc z bloga o DENie czyli jak zyja idioci Monolog do mnie 21:13 - Lajcik bansik: witam 21:14 - Lajcik bansik: widze ze zabuliles kase z kieszeniu tak ja kdo tej pory Lajcik bansik zmienił nazwę na DEN - chwilowo. 21:16 - DEN - chwilowo: nadal strzelasz focha od kiedy nie mam uprawnień ? 21:16 - DEN - chwilowo: to juz zaczyna być zabawne 21:17 - DEN - chwilowo: i tu podobna treść co na forum 21:17 - DEN - chwilowo: to dlaczego jeszcze mnie nie usunałeś ? 21:18 - DEN - chwilowo: sry konta która kórego używam legenda: "Nigdy nie rozmawiaj z idiota. Najpierw sciagnie sie na swoj poziom, a potem pokona doswiadczeniem" I mysle ze wszystko jasne ROzmowa z Maja ok 21.30 DEN - chwilowo: czesc Maj-a: hej DEN - chwilowo: nie che przeszkadzać Maj-a: a nie przeszkadzasz. DEN - chwilowo: wiem ze grasz i dobrze Ci idzie Maj-a: w miare DEN - chwilowo: miałem różne info i nie wiem które jest prawdziwe DEN - chwilowo: M czy F? Maj-a: że? Maj-a: 100% kobieta DEN - chwilowo: może zbyt w prost DEN - chwilowo: ale nie wiem jak sie wzracać Maj-a: maja DEN - chwilowo: na serwerze było bezosobowo DEN - chwilowo: czemu tam grasz ? DEN - chwilowo: może inaczej DEN - chwilowo: jest szansa zniechecenia Ciebie do serwera ? Maj-a: hmmm DEN - chwilowo: wystarczy proste tak nie Maj-a: raczej nie a dlaczego chcesz mnie zniechęcać DEN - chwilowo: próbuje tak zrobić ponieważ poznałem siena H@ ? DEN - chwilowo: jako Admin i gracz analizowałem to co robił oraz to co robili inni admini Maj-a: i? DEN - chwilowo: KURDEmac = banuje nie upomina Maj-a: co dalej/ DEN - chwilowo: inny admin robi co chce ma "wolna reke" nawet jesli to jest grube przegiecie regulaminu DEN - chwilowo: to ja już wole Punishera DEN - chwilowo: na którego słożyłem skargę Maj-a: .. DEN - chwilowo: a teraz jest mi głupio DEN - chwilowo: ponieważ robił co mu się chcialo DEN - chwilowo: a ja wedlug regulaminu DEN - chwilowo: jeśli wyciągniesz wnioski to sama osśadź proszę jakim czlowiekiem jest H@ DEN - chwilowo: moge dać2 wskazówki Maj-a: no jakie? DEN - chwilowo: H@ daje 250 zł na serwer co miesiać DEN - chwilowo: wiec ma prawo do bycia bogiem DEN - chwilowo: (celowo z małej, z racji wiary) DEN - chwilowo: oraz pozwala na samowolke Maj-a: .. Maj-a: i... coś jeszcze? DEN - chwilowo: w moim przypadku, ja byłem niewygodny bo o tym gadałem DEN - chwilowo: publicznie DEN - chwilowo: dlatego nie gram DEN - chwilowo: to tyle DEN - chwilowo: chcesz to wyciągnij wnioski DEN - chwilowo: i ostatnie pytanie DEN - chwilowo: dlaczego mnie masz wkontaktach ? Maj-a: jakie?>? Maj-a: ....bo graliśmy wiele razy na serv i jakoś mnie kojarzyłeś ... a teraz nie więc ,,, nie wiem o co come one ... a pozatym trafiłes w złe miejsce bo kurde to mój facet , dokładam się do serv i uważam że thermal to fajny kumpel ... więc sory i narq... bo kiedyś mi się wydawało że jesteś wporzo DEN - chwilowo: probowałem nakreślić iź pewni Admni łamią celowo regulamin Maj-a: no ok. DEN - chwilowo: ale widziałem że prawda boli H@, więc po mojej rezygnacji (bo mi to nie odpowiadało) jest większa samowolka DEN - chwilowo: 3x wieksza niż robił Punisher DEN - chwilowo: więc na porzegnanie przeroś go odemnie i powiedz, że ma światło wolne DEN - chwilowo: bo inni robią gorsze rzeczy od niego Maj-a: no trudno.. DEN - chwilowo: i takich Adminów potrzebuje Thermal DEN - chwilowo: przeproś go Maj-a: sam go przeproś.. DEN - chwilowo: napisałem do H@, bo wtedy mi zależalo na czymśtakim jak dobro i zło DEN - chwilowo: nie mam kontaktu Maj-a: hmm... ale on raczej nie chce już tego słuchać DEN - chwilowo: kiedyś może zrozumiesz DEN - chwilowo: a teraz prosze Cie oz usunięcie mnie z listy friends steam DEN - chwilowo: to skopiuj rozmowę i pokaz mu ja DEN - chwilowo: a sam zrozumie co jest grane DEN - chwilowo: tak więc to był 1 ostatni kontakt ze mną Maj-a: ok Maj-a: . Maj-a: nie wiem czy 1 ale ok DEN - chwilowo: wiele osób mówi że jestem wartosciowy DEN - chwilowo: ale nie tutaj DEN - chwilowo: piszesz jak byśmiałą około 17 lat Maj-a: no dzięki mam więcej także DEN - chwilowo: ja mam 25 *** Maj-a: a ja 21 DEN - chwilowo: te 4 lata to kolejna zmiana w życiu DEN - chwilowo: sam zobaczysz Maj-a: napewno .. Maj-a: sama jak już DEN - chwilowo: literówka Maj-a: ok DEN - chwilowo: to nie przeszkadzam DEN - chwilowo: i kasuje z listy Maj-a: .... jak chcesz DEN - chwilowo: chyba ze masz coś przeciw ? Maj-a: to twoja decyzja kogo masz w znajomych a kogo nie .. DEN - chwilowo: nie moje konto DEN - chwilowo: steam Maj-a: ok DEN - chwilowo: a myslałem ze dodaje wartościowych ludzio DEN - chwilowo: ludzi DEN - chwilowo: miałem na myśli, że chociaż przemyślisz DEN - chwilowo: to co napisałem DEN - chwilowo: szybka decycja ma 2 znaczenia Maj-a: przemyślałam nie dotarło... jak dla mnie za bardzo się tym wszystkim przejmujesz DEN - chwilowo: przejmuje ? DEN - chwilowo: ja tam nie mam nic do gadania ? Maj-a: ..no raczej DEN - chwilowo: i sam sobie załatwiłem perma ? DEN - chwilowo: na moja prośbę DEN - chwilowo: a może mój perm miał znaczenie ? Maj-a: o bosz przestan już płakać skoro masz 25 lat to ci to łatwo przyjdzie DEN - chwilowo: płakac ? DEN - chwilowo: kobieto zrozum, że Thermal czuje sie bogiem tego serwera i to co on powie nie zawsze jest dobre Maj-a: ...no i może być bogiem tego serv Maj-a: mi to nie przeszkadza DEN - chwilowo: samo pozwalanie Adminim naduzywania władzy i to znacznego jużpowinno go alarmować, a on to popiera DEN - chwilowo: czyli zastanów się czym siękierujesz Maj-a: ... dobra super ... nie chce mi się już tego słuchać narq DEN - chwilowo: kapitalizmem czy dobrem PL ? DEN - chwilowo: czyli trafłem na dziecko z SLD, cya *** patrz zdjecie powyzej Co ciekasze wywody zostaly odznaczone Dla tych co ciezko przychodzi czytanie ze zrozumieniem (czyt Den) nioski 1-jestem Bogiem (to wiadomo) 2-kazdy to niewartosciowa szmata (oprocz Dena oczywiscie) 3-chlopak sie zna tez na polityce,więc nie w kij pierdzial.... 4-serwer bez Dena upada,rujnuje sie i ogole zszedl na psy 5-chlopak tez duzo onanizuje, jako admin i gracz.... DODAJ DENA DO PRZYJACIÓŁ NA NKON ICH TERAZ BARDZO SZUKA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jony Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Ja tylko mały cytat: "DEN - chwilowo: wiele osób mówi że jestem wartosciowy DEN - chwilowo: ale nie tutaj DEN - chwilowo: piszesz jak byśmiałą około 17 lat Maj-a: no dzięki mam więcej także DEN - chwilowo: ja mam 25 *** Maj-a: a ja 21 DEN - chwilowo: te 4 lata to kolejna zmiana w życiu DEN - chwilowo: sam zobaczysz" Hymmm zobaczcie na zdjęcie powyżej i odp mi czy ten człowiek mówi że zna się na życiu. Przez te 4 lata nie wychodził z pokoju ani razu to pewnie dla niego ta zmiana.Tak to musiał załatwiać jeszcze sprawy pod prysznicem w wojsku(podnoszenie mydła itp). On chciał ją wyrwać że tak wypytywał o wiek. Ohohohoh DEN!!!! jestem Twoim fanem proszę pozwól mi soę od Ciebie uczyć jak wyrywać laski!!!!!! Serio mam z tym problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts