Hitmen Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Siema jestem Hitmen i taki sam mam nick w cs. Mam pytanie: Czemu dostałem bana na 7 dni, jesli na tym serwie wiekszość ludzi to boty, wiem ze tylko 1 raz podpowiedziałem, ale to sie wymskło i mogłem tylko dostać upomienie, a nie odrazu bana na 7 dni. Wiem ze mam zmienne ip, po jakims czasie weszłem na ten serwer, żeby przeprosic za to, ale nie mogłem nic powiedziec bo dostawałem odrazu bana. Przepraszam za to jeszcze raz i prosze abyście mnie odbanowali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Gdy wejdziesz na aktywnym banie, obojętnie z jakimi zamiarami, czy żeby przeprosić, czy żeby denerwować adminów automatycznie dostajesz przedłużenie bana, albo i perma [w zależności od admina]. Teraz decyzja należy do admina, który Cię zbanował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Czemu dostałem bana na 7 dni, jesli na tym serwie wiekszość ludzi to boty mam zmienne ip, po jakims czasie weszłem na ten serwer....dostawałem odrazu bana. no tak, u nas to wszyscy boty Ale i tak to jest najlepsze ale to sie wymskło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ban był ode mnie. Za podpowiadanie, nie dostałeś bana na tydzień lecz na (o ile się nie mylę) 600 minut. Wszedłeś po banie, kilka razy. Więc dostałeś na tydzień, jak nie na dwa. Teraz wejdziesz jeszcze raz, czy ja będę na serwerze czy nie, i tak się dowiem - dostniesz perma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts