-hindler Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Tytuł tematu: Podanie o Admina BF2 Nick: $hindler Wiek: 16 Steam_ID: STEAM_0:1:39251132 Staż w CS: 2 Lata Od kiedy u Nas grasz - Od 2 miesięcy Powód ubiegania się o Admina: Moim powodem sa nadmierni cheaterzy z rana czasami sie grac a i nie zawsze sa admini dostepni ponieważ admin to też człowiek dlatego chciałbym walczyc z cheaterami Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Jestem często online pomagam adminom wskazuje cheaterow lub żeby sie przypatrzyli kilu osoba jestem kulturalna osoba Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury Edited March 14, 2011 by $hindler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Tak szindler rano nie da się grać ? Słuchaj a codziennie rano będziesz grać czy masz teraz dzień lub dwa wolnego? Jestem na nie ; ] Są admini a to, że po prostu nie mogą być zawsze na serwie to tego nie da się zmienić... Nie każdy ma możliwość siedzenia 24/7. A np. ja mam wogóle problem z wbiciem na bf2 ponieważ mój cs się scina kiedy tylko wejdę na serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Kr3ator ja ani nie chodze do pracy a ucze sie w weekendy wiec rano jestem prawie zawsze Edited March 14, 2011 by $hindler Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ja jestem na tak,Shindler bardzo duzo czasu spedza na servie,pilnuje kultury na tyle,ile moze,stara sie ogarnac,ostateczny glos oddaje innym,u mnie Shindler masz big + ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Jestem na Nie, widziałem Cie może i wiele razy na serverze ale źle Cie kojarzę mimo wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Chyba jeszcze za krótko u nas grasz... Jak na razie NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ej ledwie kupicie steam i juz podania ;> U nas nie wiem czy grasz miesiac. Niestety jeszcze Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ja również jestem na NIE. Spoko koleś jesteś ale pograj jeszcze trochę bo jakoś mi się wydaje że ty nie grasz tych 2 miesięcy a poza tym myślę że starasz się o adma bo theq go dostał i ty też zwietrzyłeś okazję. Tyle ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) sry ale nie mogłem sie powstrzymac Kowal admin typ niegra na servie tych 2 miesiecy wiec podanie o admina powinno poczekac:cool: Edited March 15, 2011 by barys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 sory barys ale robisz nie potrzebny offtop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) typ niegra na servie tych 2 miesiecy wiec podanie o admina powinno poczekac:cool: Gra u nas od 27 stycznia - czyli prawie od 2 miesięcy Co do podania: jestem na nie, ponieważ: -wydajesz się trochę nieogarnięty -nie podobało mi się twoje zachowanie na demku w tym temacie: http://forum.thegames.pl/skarga-na-admina-gracza/2585-ban-dla-tych-co-podpowiadaja.html#post10504 (oczywiście rozumiem, że można się czasem zdenerwować - dlatego nie dostałeś za to bana) edit - z tego co widzę to link wygasł - jakby ktoś chciał obejrzeć te demko to napiszcie, a ja je wrzucę Dlatego póki co jestem na nie... poczekamy - zobaczymy Edited March 15, 2011 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 czyli narazie sprawa zamknięta za jakis czas postaram sie znowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts