Zawodowiec Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Nick na serwerze: Zawodowiec Wiek: 21 Znajomość amxmodx: 10/10 Masz mikrofon?: Mam Masz Steama?:TAK Dodać coś od siebie: Witam, gram na serwerze od tygodnia i jeszcze ani razu nie widziałem admina. Myślę, że pomogę trochę ogarnąć serwer bo jest całkiem całkiem. POZDROWIENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 grasz na serwie tydzień więc już powinieneś mieć odpowiedź na swoje podanie a to że admina nie widzisz to wcale nie znaczy ze go nie ma, może po prostu nie wiesz kto nim jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Powiem krótko jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 a gdzie Flesza post? Ja tez jestem na NIE osobiscie na TP gram dosc czesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 na serwerze od tygodnia i jeszcze ani razu nie widziałem admina To po pierwsze oznacza, że grasz tyle co nic, i takich graczy - tygodniowych nie bierzemy pod uwagę Po drugie, po prostu nikogo nie znasz, jeśli mówisz, że nie widziałeś admina CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts