Zuza . Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Witajcie, Może nie wszystkich zdążyłam poznać, a nie każdy mnie , ale i tak każdemu z was chciałam podziękować. [ jak ja lubię pisać takie cudowne zdania haha ] Wiecie, jesteście naprawdę mili. Dziękuję wam, że mogłam tak długo tu być. Nie usunę konta na forum (jeśli Max się zgodzi ; ) ) .Po prostu na jakiś czas (może to być kilka miesięcy, może kilka lat) nie będę się ani wypowiadała .. ani nic . hah. Mam powody, nie będę tłumaczyła ( powiedzmy, że będzie to tajemnica). Wiem że lubicie tajemnice Możliwe, że dzięki temu iż odejdę , na forum będzie panowała lepsza atmosfera.. nikt wam nie będzie zaśmiecał CB .. i nareszcie będziecie zadowoleni . Cieszę się, że mogłam was poznać. hmm. Myślę, że o was tak szybko nie zapomnę (przyznaję, że jakbym chciała zapomnieć.. byłoby to zbyt trudne. ) ... Więc jeszcze raz wam bardzo dziękuję . Nie chcę wymieniać kogo najlepiej zapamiętam.. bo mój post by się nie skończył.. a w połowie czytania tego wszystkiego by wam się znudziło . Mam nadzieję, że kiedyś wrócę.. i nie zapomnicie o mnie tak szybko . Chociaż.. Do niczego nie zmuszę. To jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam . Karolina (a, wybaczcie, że zaśmiecam forum) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Krótko i na temat Cześć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Narazie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Do zobaczenia wkrótce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 heh Ona takie pożegnanie walnęła a Wy takie zwykle cześć Mamy nadzieję że jednak szybko wrócisz bo bez Ciebie to CB chyba umrze:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ej ja na przyklad nie mialem okazji poznac a Wy tak beznadziejnie sie zegnacie. Nie wiem czemu odchodzisz ale mimo wszystko szkoda bo milo bylo widziec ze dzieki CB 'ludzie nawiazuja blizsze kontakty ' Pozdarawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts