Zuza . Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Witajcie, Może nie wszystkich zdążyłam poznać, a nie każdy mnie , ale i tak każdemu z was chciałam podziękować. [ jak ja lubię pisać takie cudowne zdania haha ] Wiecie, jesteście naprawdę mili. Dziękuję wam, że mogłam tak długo tu być. Nie usunę konta na forum (jeśli Max się zgodzi ; ) ) .Po prostu na jakiś czas (może to być kilka miesięcy, może kilka lat) nie będę się ani wypowiadała .. ani nic . hah. Mam powody, nie będę tłumaczyła ( powiedzmy, że będzie to tajemnica). Wiem że lubicie tajemnice Możliwe, że dzięki temu iż odejdę , na forum będzie panowała lepsza atmosfera.. nikt wam nie będzie zaśmiecał CB .. i nareszcie będziecie zadowoleni . Cieszę się, że mogłam was poznać. hmm. Myślę, że o was tak szybko nie zapomnę (przyznaję, że jakbym chciała zapomnieć.. byłoby to zbyt trudne. ) ... Więc jeszcze raz wam bardzo dziękuję . Nie chcę wymieniać kogo najlepiej zapamiętam.. bo mój post by się nie skończył.. a w połowie czytania tego wszystkiego by wam się znudziło . Mam nadzieję, że kiedyś wrócę.. i nie zapomnicie o mnie tak szybko . Chociaż.. Do niczego nie zmuszę. To jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam . Karolina (a, wybaczcie, że zaśmiecam forum)
Grz3s!3k Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 heh Ona takie pożegnanie walnęła a Wy takie zwykle cześć Mamy nadzieję że jednak szybko wrócisz bo bez Ciebie to CB chyba umrze:D
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Ej ja na przyklad nie mialem okazji poznac a Wy tak beznadziejnie sie zegnacie. Nie wiem czemu odchodzisz ale mimo wszystko szkoda bo milo bylo widziec ze dzieki CB 'ludzie nawiazuja blizsze kontakty ' Pozdarawiam.
Recommended Posts