Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

Może nie wszystkich zdążyłam poznać, a nie każdy mnie , ale i tak każdemu z was chciałam podziękować. :D[ jak ja lubię pisać takie cudowne zdania haha ] :P Wiecie, jesteście naprawdę mili. Dziękuję wam, że mogłam tak długo tu być. Nie usunę konta na forum (jeśli Max się zgodzi ; ) ) .Po prostu na jakiś czas (może to być kilka miesięcy, może kilka lat) nie będę się ani wypowiadała .. ani nic . hah. :D

Mam powody, nie będę tłumaczyła ( powiedzmy, że będzie to tajemnica). Wiem że lubicie tajemnice :P

Możliwe, że dzięki temu iż odejdę , na forum będzie panowała lepsza atmosfera.. nikt wam nie będzie zaśmiecał CB .. i nareszcie będziecie zadowoleni .

Cieszę się, że mogłam was poznać. hmm. Myślę, że o was tak szybko nie zapomnę (przyznaję, że jakbym chciała zapomnieć.. byłoby to zbyt trudne. ) ... :D

Więc jeszcze raz wam bardzo dziękuję .

Nie chcę wymieniać kogo najlepiej zapamiętam.. bo mój post by się nie skończył.. a w połowie czytania tego wszystkiego by wam się znudziło . :)

Mam nadzieję, że kiedyś wrócę.. i nie zapomnicie o mnie tak szybko . Chociaż.. Do niczego nie zmuszę. :)

To jeszcze raz dziękuję.

Pozdrawiam .

Karolina :)

(a, wybaczcie, że zaśmiecam forum) :)