Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od Bana Czy może skarga?

Ynex
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'Lamisz'

[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2108087'

[AMXBANS] Twoje IP: '83.13.148.74'

[AMXBANS] =======================================

# Data otrzymania kicka\bana: 25:10:2009

# Godzina: 11:16:37

# Nick Admina wręczającego: Maj-a

# Uzasadnienie kicka\bana: Lamisz

# Treść odwołania: Nie wiem czy grałem nie legalnie, za każdym razem uciekałem przed banem? Bądź Maj-a wie coś czego inni admini nie wiedzą? Gram sobie z Racą, z DaV'em, z Kurde i innymi. Dzisiaj sobie wchodzę na server, nie zaprzeczam, że rzadko wchodzę i sądziłem, że ban nadany przez pomyłkę, jednak nie, wykluczyłem także możliwość podszywania się. Myślałem, że powód będzie bardziej wyrafinowany, nie sądziłem, że już to mam zakaz wejścia na ten server. Jeśli tak to prosiłbym o małą informację na temat dlaczego to dostałem tego bana, jakiś jasny czytelny powód, bo Lamisz mi nie wiele nasuwa... Może jakoś zgrzeszyłem? Nie mam pojęcia, powiedziałem może parę zdań do graczy z przeciwnej drużyny i bana złapałem, bardzo ciekawie to wyglądało... Prosiłbym o odpowiedź.

# Dowód uzasadniający odwołanie: Ciekawość nadania bana.

Z moich informacji wynikało, że dostałem bana gdyż miałem go od Ciebie Thermal'u. Jednakże osoba która nie patrzy po IP/Stimajdi wywnioskowała, że ściągnąłem sobie bana (Jak? Nie mam pojęcia gdyż jest to ban na "Stimajdi") chyba, że bym zmienił stimajdi, ale nadal mam ją w znajomych?

Dziękuję, za zdjęcie bana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...