Ynex Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: '' [AMXBANS] Czas: '1 tydzien' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2108087' [AMXBANS] Twoje IP: '83.13.148.74' [AMXBANS] =============================================== # Data otrzymania kicka\bana: 26:10:2009 # Godzina: 20:32:36 # Nick Admina wręczającego: Hey Jestem Nowy! ;] # Uzasadnienie kicka\bana: (Nie podano przyczyny) # Treść odwołania: Nie wiem czy codzienne dawanie bana ma coś na celu, jednak przynajmniej długość bana się różni i admin który wręcza + interesujące powody... Jeśli by można prosić o powód to bardzo chętnie bym się dowiedział jaki jest... Bynajmniej podejrzewam, że dostałem za to, że goniłem gościa na mapie nożowej (podejrzewam, że admina) a co już On wymyślił to nie wiem, może że go w plecy zabiłem bo uciekał?... # Dowód uzasadniający odwołanie: Ciekawość powodu bana. Edited October 26, 2009 by Ynex
Raca Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Hehe no cóż, powód czity .. na 7 dni ban Biedny Ynex, co Ty sie masz z tymi naszymi adminami
hulkster Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 ban zdjety Nowy - czekam na wyjasnienie ? masz dowody cheatów , czekamy wszyscy
Guest Hey Jestem Nowy Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 wydawało mi się że coś miał już wiem o co chodzi Raca mówił ze on gra dość długo na tym serwerze (7 dni przez pomyłkę) Mam nadzieje ze mi wybaczycie:confused:
Ynex Posted October 27, 2009 Author Report Posted October 27, 2009 Temat można zamknąć, skoro jest rozwiązana...
Recommended Posts