Ynex Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: '' [AMXBANS] Czas: '1 tydzien' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2108087' [AMXBANS] Twoje IP: '83.13.148.74' [AMXBANS] =============================================== # Data otrzymania kicka\bana: 26:10:2009 # Godzina: 20:32:36 # Nick Admina wręczającego: Hey Jestem Nowy! ;] # Uzasadnienie kicka\bana: (Nie podano przyczyny) # Treść odwołania: Nie wiem czy codzienne dawanie bana ma coś na celu, jednak przynajmniej długość bana się różni i admin który wręcza + interesujące powody... Jeśli by można prosić o powód to bardzo chętnie bym się dowiedział jaki jest... Bynajmniej podejrzewam, że dostałem za to, że goniłem gościa na mapie nożowej (podejrzewam, że admina) a co już On wymyślił to nie wiem, może że go w plecy zabiłem bo uciekał?... # Dowód uzasadniający odwołanie: Ciekawość powodu bana. Edited October 26, 2009 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Hehe no cóż, powód czity .. na 7 dni ban Biedny Ynex, co Ty sie masz z tymi naszymi adminami Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 ban zdjety Nowy - czekam na wyjasnienie ? masz dowody cheatów , czekamy wszyscy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hey Jestem Nowy Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 wydawało mi się że coś miał już wiem o co chodzi Raca mówił ze on gra dość długo na tym serwerze (7 dni przez pomyłkę) Mam nadzieje ze mi wybaczycie:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hey Jestem Nowy Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 a demka nie krecilem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 a posty edytowac umiesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 Temat można zamknąć, skoro jest rozwiązana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts