Naplet SZatanA Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) Data otrzymania bana: 29-03-2011 - Godzina: 14:35 Nick Admina wręczającego: JohnyKiller Nick Gracza zbanowanego: Naplet SzatanA http://thegames.pl/amxbans/ban_list.php amx ban : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Naplet SZatanA [AMXBANS] Reason : ' skoro tak mowisz to tak jest ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 37626659 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.17.241.14 ' [AMXBANS] ======================================== Wyjasnij nam ta sprawe Johnny ;\ i prosze o Ub (ale nie powiniem go o to prosic) bo przez niego jestem ofline w cs : \ Edited March 29, 2011 by Naplet SZatanA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 tak ambitnie opisałeś że na pewno ktoś ci pomoże. i nie pisz proszę DUŻYMI LITERAMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 dobrze... ale ile ja bede czekal az da mi Ub ?? dal mi bana to powinien wejsc na forum to wyjasnic a on sobie gral, Vollumin moze potwierdzic : \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nie będę nie potrzebnie *****olił bo mi się nie chce... Tak się plujesz o to UB a tu lipa Ub nie ma i nie będzie! Wchodzę na serwer i jakie zdania widzę że ktoś tam gra na wh... Czekam na spec i czytam: "Naplet szatana: No i co że gra na wh ja też przed chwilą grałem". No i już wiadomy reason... Ja tu nie będę dochodził... Sam tak mówiłeś to musisz ponieść konsekwencje. Proś proś UB nie będzie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Jeszcze glupszej wypowiedzi nie widzialem niz ta twoja. Ile graczy tak mowi ?! Czasami z Fr3shem tez mowilismy ze mamy wh i co czemu wtedy nikt nie dostal bana ?! Wgl masz jakies dowody ze mam wh ss/demko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nie potrzebuje takich dowodów wystarczy że tak napisałeś. Dziękuje za wysłuchanie i Do usłyszenia. Jeżeli nie widziałeś głupszej wypowiedzi to nie czytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) sorki Jony ale otwieram bo uważam że faktycznie nie masz podstaw do dania bana za to ze napisał ze miał wh, nikt nie zrobił demka więc nie ma dowodów, a przecież w sumie sporo osób jak widzi ze ktoś pisze ze mają wh to mówi ze mają dla żartu czy po prostu dlatego że nie chce im się dłużej słuchać tych bredni i jeszcze posty z nowego tematu: fr3sh: sry ze sie wtracam... ja teraz grac nie moge na thegames bo mam jakis problem z kompem ale tylko na thegames nie moge... pisalem w dziale pomoc i nikt mi nie pomogl(z gory serdecznie dziekuje) a wracajac do sytuacji to jak ktos mowil ze gracz ma wh to wiele razy ja mowilem "no i co ja tez mam wh" zartowalismy sobie tak nawet zdarzalo sie z adminami i nikt nie robil z tego problemu... to tyle do widzenia Naplet Szatana: inni admini mowia : jak admin nie zrobil mi demka ssow to nie ma prawa dac perma ... Edited March 29, 2011 by Grz3s!3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 nie ma perma za to że ktoś mówi, że ma wh chyba, że je widać EWIDENTNIE - u tz botów wiec jeśli nie mamy ss lub demo nie ma prema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Ciekawe czy Jony cos wymysli ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Cóż naplet... Bardzo mnie irytujesz takim pisaniem więc może mam wtrącić że wchodziłeś na ns? podczas trwania bana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Co?! rozwalasz mnie ... Daj mi tego Ub i bedzie po sprawie, po co robisz takie problemy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Mijaja juz 2 dni i nikt nie zamierza nic z tym zrobic :\\ to jest nie do pomyslenia co tu sie wyprawia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 żadnej odpowiedzi, żadnego dowodu. ~unb. ZAMYKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Otwieram. 30.03 godzina 15. poprosiłem aby ściągnąć bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts