FleeSzzUuu Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Wbrew pozorom zdjęcia, artykuł uznajemy za poprawę humoru. Justin Bieber jest najbardziej znienawidzony przez użytkowników yt. Teledysk do utworu "Baby" został okrzyknięty najbardziej nielubianym wideo w serwisie YT. Ponad 1,15 miliona użytkowników uznało ze filmik jest nawet niewart polecenia, co dało mu pierwsze miejsce wśród najgorszych z serwisu (ledwo 600 tys. internautów polubiło klip). ~Czy Bieber zgaśnie równie szybko jak zaistniał ? A oto styl komentarzy jakie możemy spotkać w serwisach. "no i dobrze, gówniarz myśli że jest gwiazdą, a gówno śpiewa" ~TheGames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Nie zmienia to faktu, że przez swój jak na razie krótki okres kariery i tak zabił już kupę szmalu, a jego teledyski na YT są w Top 10 oglądanych razem z Lady Gaga i Eminem'em. Tylko jeśli go wszyscy nie nawiedzą to kto go słucha (oprócz Tacza) ? Skądś jednak bierze się jego popularność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Jak mówi Thermal, ten gnój zarobił kasy, że ... Poza tym, że "śpiewa" był np : głównym bohaterem odcinka CSI. Ja szczerze mówiąc, słyszałem może parę sekund jego piosenki i nie przypadła mi do gustu. Musicie mieć na uwadze, że to co widzicie w telewizji, w internecie to nie są ludzie, tylko produkty ich dizajnerów, agentów itp... Sprawa tego, że jest nie lubiany, a ma bardzo dużo wyświetleń w teledyskach myślę, że to nie jest do końca tak, że go nikt nie lubi, tylko media prowokują w ten sposób artystów, oraz czytelników w celu przyciągnięcia uwagi mało tego, udaje im się to doskonale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ja go słucham hehe... A tak poważnie nie trawię go. Gościu ma jak dla mnie głos jak kombajn w GTA SA. Jedyne czym zyskuje sobie głównie fanki to wygląd zewnętrzny i tyle. Chłopak nawet w piłkę grać nie potrafi xD Nie wiem czy oglądaliście jak grał na treningu Barcelony heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olek098 Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 A on zarabia na tym, ze ludzie hejtują. Koles ma gdzieś komenatrze ludzi, on czerpie tylko kasę na tym .Piszac o nim robisz mu darmową promocje. Pogratulowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts