Kr3aToR Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Mam takie pytanie skoro np. Kapitan ma 1/2 szansy, że zabije HE to czy jeśli rozwinę inteligencje do 50 to czy szansa będzie wtedy 1/1? (I czy tak samo jest w sytuacji z Talibem bo wiem, że on też ma chyba szanse 1/8 na zabicie z deagla jednym strzałem.) Oprócz tego chciałem zapytać czy w kapitanie który ma 100 wytrzymałości warto dalej dodawać punkty statu w wytrzymałość czy lepiej np. zdrowie? Edited April 3, 2011 by Kr3aToR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 ja....ja nie wiem co ty bierzesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Kreatorku dając w int nie poprawisz sytuacji z granatem ponieważ on będzie miał cały czas 1/2 int działa tylko na Rakietki oraz Miny. A co do pytania tego z wytrzymką odpowiem Ci że nie opłaca się dawać więcej niż tam masz dawaj w kondycje wtedy masz niezłą szybkość.Wytrzymka nie jest aż tak bardzo potrzebna ważniejsza jest szybkość potem hp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Teraz jade już w kondycje... hp dobiłem do 100 muszę jeszcze tylko inta zresetować... Ale to jak wrócę z meczu. Bo właśnie nie byłem pewien czy int mi poprawi sytuacje z tym granatem i troszkę go rozwinąłem. Dzięki Szejkuś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts