surex Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 (edited) mój nick to surex i zostałem wczoraj zbanowany z powodem: "bez powodu"?! nie złamałem żadnego regulaminu i dostałem bana za free?! ===================================================== [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: bez powodu! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na http://www.google.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ! [bANNEO] Twoje IP : 91.192.165.125:62451 ============================================== bana prawdopodobnie dostałem od admina którego nick się zaczynał "one shot..." nie pamiętam dokładnie nicku (o ile ten który ledwo co pamiętam jest tym co mnie zbanował) Edited October 28, 2009 by surex
orochi Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 jedyny ban jaki pokazuje banlista jest sprzed 4 miesiecy i miales go od innego admina, byc moze jakis blad?
surex Posted October 28, 2009 Author Report Posted October 28, 2009 od wczoraj nie moglem wbić i dzisiaj też ale teraz już jest wszystko w pożądku nie mam pojęcia czym był spowodowany ten błąd thx za szybka reakcje
hulkster Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 kiedy zrozumiecie i nauczycie sie czytac ? to ban na IP nie znajdziesz go w amxbans widocznie masz zmienne ip i dostales ip ktore bylo zbanowane
Recommended Posts