NetroMike Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Faworyta nie ma i nigdy nie by?o Ka?dy mo?e wygra?, lecz moim ulubionym klubem jest: FC Barcelona
NetroMike Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Dzisiaj by? pi?kny mecz FC Barcelona VS Bayern Monachium Barcelona zniszczy?a Bayern 4:0 ju? w pierwszym kwadransie prowadzili 2:0 To by? przepi?kny mecz, ogl?da? kto? ? P.S Sorry za posta pod postem, ale nikt tu nie pisze, a mecze trwaj?..
aX0rR Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Ja przypadkiem ogl?da?em to by? po prostu mecz gwiazd kontra pokraki taka przynajmniej jest moja ocena:P
NetroMike Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Bayern Monachium to b. dobra dru?yna, nie mo?na powiedzie?, ale Barcelona w tym meczu by?a jak w hipnozie
aX0rR Posted May 27, 2009 Author Report Posted May 27, 2009 W dniu dzisiejszym zostanie rozegrany mecz o Puchar Ligi Mistrz
Johny_K MadaFaka Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Ehhh po 10 min manchester sie za?ama? a krysia si? pop?aka?a... Nie mogli si? otrz?sn?? i grali jak cioty do ko?ca A Eto hymm m
Avaj Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 hehehe nie ogl?da?em fina?u ale s?ysza?em ?e pora?ka w wykonaniu MU B
Recommended Posts