FaJa .! Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Jest to odznaka na 120 hp, trzeba posiadać 25 percent celności. Moje pytania są takie: 1- Ile wbija się percent? 2- Jaką bronią najlepiej? 2- W jaki sposób? 4- Bardziej raszowac czy strzelac z daleka? 5- Moze są jakies dobre mapy do wbijania celności? 6- Co zrobić zeby nie stracic? ** Bo miałem juz 24 percent i iles tam .XX% i była zmiana mapy i wiem miałem to caly czas ale zmalał mi i to nawet sporo.. Proszę o szybką odpowiedź, punkt po punkcie. np. 1- to i to 2- tototo 3- itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 1- Ile wbija się percent? Zależy ile masz fragów. Im mniej tym szybciej. 2- Jaką bronią najlepiej? Myślę, że AWP. 4- Bardziej raszowac czy strzelac z daleka? Raczej z daleka z AWP. 5- Moze są jakies dobre mapy do wbijania celności? Jak poprawiasz z awp to oczywiście awp_india,awp_map,awp_city,awp_dust itd. 6- Co zrobić zeby nie stracic? Nie strzelaj full auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) 1) Zależy od Ciebie [ nabijaj z AWP ] 2) Celność - awp, fragi - jaką wolisz ak/m4 3) Naciskasz PPM i strzelasz w gościa aż zginie. 4) Zależy od Ciebie i od mapki. 5) Każda mapka, najlepiej Ci może pójść na aim_xxx, awp_xxx 6) Trudne pytanie, strzelać celnie. Edit : powinno się przy tylu fragach dość szybko wbić, za pewne nawet się nie zorientujesz Edited April 17, 2011 by Rebel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted April 17, 2011 Author Report Share Posted April 17, 2011 No ta.. W końcu to jest "celność" trzeba celnie strzelać.. A miałem juz 24 percent i staciłem, ehh.. Mam 850 fragów i 9 odznak. Ogarne to awp. Tylko nie napisaliście ile czasu mniej wjecej mi zajmie wbijanie przy mojej 70 % umiejętności gry AWP . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) heh tego nie jest Ci w stanie nikt powiedzieć i czemu ciągle piszesz percent? Edit ReVo : Chyba dlatego, ze w pomocy BF2 pisze "percent" Edit Thermal : A może dla tego Revo, że jest napisane ? a nie pisze Edited April 17, 2011 by ReVo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 Ale mam lipe . Jak zabije 1 osobe hedem to odstaje 0.01 % do celnosci narazie mam 2000 fragow i tak lipa leci ;s. mam 21.50 % to jeszcze troche. Ciekawe czy wbije 25 % do 10 000 fragow. (awp - 1 strzał - 1 ded - 0.01 % do((( celnosci ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 a nie pomyślałeś że to jest średnia ze wszystkich fragów ? przecież zabijając z awp nie podskoczy Ci nagle o kilka procent jak wcześniej sypałeś po sianach a nie w przeciwnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 ^^ na poczatku to nie ja gralem, tylko moj kuzyn, ktory gral na moim nicku bo poprosilem go zeby mi powbijal troche, a ja bylem na obozie pilkarskim. No nic bywa ;d. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts