grzybek77 Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Mam taki problem ze mialem neta 6mb od Grudnia 2010r az nagle sprawdzam SpeedTesta i wyskakuje mi ze mam 1mb ;/ dzwonie do babki z tp gadam,gadam a ona mi mowi ze u nich jest normalnie ze mam 6mb i mowi ze to ja mam cos zrypane w kompie zawalony czy cos ale co ma pamiec kompa do neta? Nie wiem jak ktos wie co z tym poradzic to niech sie wpowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Jeśli u nich jest "dobrze" to zrób sobie porządek z PC jakiś generalny format, na pewno nie zaszkodzi ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 zanim zabierzesz się za format spróbuj jeśli tego jeszcze nie robiłeś odłączyć modem czy router na kilkanaście sekund, wtedy sprawdź czy się nie poprawiło jeśli nie to chyba faktycznie format Cie czeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 Własnie w tym sęk że ten zgraciały komputer byl formatowany w lutym 2011r a te 3 miechy to troche za malo na formata ;/ A wcale nie jest tak zawalony,co do neta odlaczalem ale to samo ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 1 - odłącz urządzenia na ok 3-5 minut (jeżeli router, jak modem to i minuta syknie) 2 - sprawdz na kilku stronach do sprawdzania łącza 3 - pobierz coś testowo z jakiś szybkich serwerów przy 6MB powinieneś pobierać do 768 KB/s wiec jak z dobrego źródła tak będzie (nie z torrentów) jakiś instalator darmowy ściągaj, ale duży - to znaczy że jest OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts