fr3sh Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 chcialem powiedziec wszystkich graczom z server a zwlaszcza tym po*****olonym adminow procz Silenca oraz bylego admina Malysza ze mam wyjebane na was wszystkich a tym bardziej na wasz jebany server. Nie mam zamiaru sluchac jak mnie non stop osadzacie o czity i mozecie mi jedynie pale o*****olic kochani admini. Dziekuje ze gre Barys'iowi, Malysz'owi, Silence'owi, Bear$her'owi, Next'owi oraz Andzior'owi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 żegnaj geju. mam nadzieję, że nie zobaczę cię więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3sh Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 no i jeszcze dume pomorza bo w koncu razem czitowalismy hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 wpierw czepiasz się, że jesteś osądzany o czity, a później przyznajesz się do ich używania - bardzo mądrze dobrze, że w końcu pozbyliśmy się tego pedała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 sz*****alaj..wpiszduu jego mac;)))) fresz srecz..itd... zegnaj i nie wracaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Hah a mówiłem że jest pedałem który nie umie grać?? Mówiłem ? Mówiłem? Wiedziałem że ten koleś nie ma skill'a po prostu jest zasranym cieciem który w*****ala fafoły spod ławek w szkole ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 No nieeee a mi nie podziękował;-( Już nie zważając na czity. Fajnie Się z Tobą grało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts