Adzior Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Nick: Yysztyy?! Wiek: 18 Steam_ID: 3741 STEAM_0:1:21972281 Staż w CS: Pierwszy kontakt z grą miałem około 7-8 lat temu. Datę rejestracji na forum: Wrzesień 2010 Link ze statami: Od kiedy u Nas grasz: Chyba od września 2010, może troszkę dłużej Powód ubiegania się o Admina: Multum wolnego czasu, chęć pomocy przy serwerze, a przede wszystkim przywilej Administratora do banowania, kickowania, gagowania itp. itd. graczy którzy nie dorośli do tego by grać z innymi online lub grają nie uczciwie poprzez używanie wszelkiego rodzaju dopalaczy Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: - Zawsze gdy na serwer wszedł jakiś gracz na wspomagaczach pisałem do admina na steam. - Zawsze gdy któryś z graczy potrzebował pomocy admina czy też prosił mnie abym go zawołał służyłem pomocą. - Prawie zawsze dostępny na steam, przez ponad miesiąc jestem człowiekiem bezrobotnym nie uczącym się, masę wolnego czasu mogę spożytkować jak tylko mi się podoba np. pilnując kultury i porządku na serwie. -Znam* Prawie wszystkich adminów BF2 , większość mam w znajomych na steam, z żadnym nie popadłem konflikt. * Niektórych poznałem trochę lepiej a z niektórymi znajomość ogranicza sie do "Cześć zbanował/ała byś WHacza?" "Jasne, zaraz wejde" -Oprócz tego jestem konsekwentny, sprawiedliwy, kreatywny, w miarę ogarnięty. Myślę że jako-takiego skilla w CS posiadam, AMX znam na wystarczającym poziomie by sobie poradzić jako Admin. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i Pozdrawiam. Adz!Oor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Jak najbardziej TAK. Zawsze pomaga na serwie, dużo gra no i co tu dużo mówić, jak najbardziej jestem za . Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Oczywiście że TAK Adziorek zawsze był pomocny i to mu trzeba przyznac Wiem że nie jestem adminem chociaz sie starałem , ale odpuściłem ale co do niego to 100% admin by był :up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 jestem ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Oczywiście że TAKAdziorek zawsze był pomocny i to mu trzeba przyznac Wiem że nie jestem adminem chociaz sie starałem , ale odpuściłem ale co do niego to 100% admin by był :up: Po raz kolejny, po raz kurwa setny .. GRACZE SIĘ NIE WYPOWIADAJĄ! Co do podania, ja osobiście Cię nie znam. Nadrób posty i to nie w tematach typu "Skojarzenia". A jak z kasą, możesz zapłacić? Poza tym ładne CV Jestem neutralny, pomyślę i wypowiem się później Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adzior Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 Co do podania, ja osobiście Cię nie znam. Nadrób posty i to nie w tematach typu "Skojarzenia". A jak z kasą, możesz zapłacić? Z kasą myślę że nie będzie problemu, a co do postów wolę napisać 1 posta w którym bedzie zawarty jakiś sens, niż nabić 10 postów w których będzie tylko lanie wody. Poza tym ładne CV Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Jestem na TAK. Gra bardzo dużo, kulturalny, pomocny, towarzyski. Myślę że byłby z niego dobry admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 taa revo by beż Ciebie nie istniał jako admin Ja proponuję wpłatę jak każdy nowy admin i okres próbny (miesiąc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Revo nie podniecaj sie tak bo dojdziesz. Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Si... okres probny i dalej powinno byc ok ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Ja również jestem na TAK spoko koleś nadaje się na adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts